Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány, akinek nem csupasz ott lenn?
De basszus. Most miért nem lehet elfogadni, hogy vkinek a szőrös tetszik? Én elfogadom, hogy vkinek meg a csupasz. De akkor ne igénytelenezzenek már le csak azért, mert nem borotválom le teljesen.
Nem vagyok igénytelen. Akármennyire hihetetlen, attól, hogy szőrös még nem büdös, és nem élnek benne rovarok sem. Szoktam ugyanis tisztálkodni...
Amúgy engem is ki szokott nyalni a párom, még sem került még szőr a szájába. Lehet én vagyok mutáns, de nekem nem hullik.
"Amúgy engem is ki szokott nyalni a párom, még sem került még szőr a szájába."
Vagy csak nem tette még szóvá...
15:02-vel egyet értek.
Azért álljon már meg a menet! Nehogy már azt mondjátok,hogy igénytelenek vagyunk azért,mert nem csupaszítjuk le magunkat. Én elhiszem,hogy ez a divat,amit követni kell meg, hogy a lányok már meg sem várják míg kinő a rendes szőrzetük,már borotválják,de azért ne higgyük már azt,hogy az úgy sokkal higénikusabb,mert ez nem így van.Tisztában vagyok vele,hogy mindenkinek más a szép, lehet,hogy a többség a babapuncit látja annak,oké! De azért nem lesz egyből igénytelen valaki,aki nem borotválja le teljesen! Nem hiszem,hogy az nem zavar titeket,amikor az 1-2 napos szőr úgy szúr,mint az állat?! Vagy minden nap borotváljátok? Mert akkor lelketek rajta,de szerintem csak a modern nézetek által nyakunkba akasztott nyűg/belső vagy külső kényszer/megfelelni vágyás. Biztosan csak azért gondolom így,mert én "igénytelen" retek vagyok...
18/L
mit gondoltok véletlenül írtam oda, hogy 'ízlések és pofonok'? én csak azt írtam, hogy nekem nem tetszik, és hogy szerintem csúnya a szőr egy nőn. és én nem divatból szőrtelenítek, hanem mert így nekem is sokkal kényelmesebb, meg sokkal szebb, mint amikor még szőrös volt. :) ha meg a barátommal vagyok, és van rá lehetőségem, akkor minden nap leborotválom, és igyekszem nem szúrni, bár hamarosan átállok majd az epillátorra/gyantára. én nem titeket igényteleneztelek le, hanem azt, hogy én annak éreztem magam, amíg meg nem szabadultam a szőrömtől. nekem nem tetszett, nektek ez tetszik, kész. én így szeretem magam, a párom így szeret, és én is csupaszcsigaként szeretem őt. (már ahol csupasz, ahol meg szőrös, ott teszik nekem a szőr)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!