Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan pasival akinek nincs okostelefonja?

Figyelt kérdés
F/29
2020. jan. 12. 21:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak nincs okostelefonja. Nincs rá szüksége. Munka közben dolgozik, nem messengerezik, GPS van a kocsijában. És nem, nem informatikai analfabéta, csak nem érzi szükségét, hogy legyen. Eleinte furcsa volt, mert én speciel már nem tudnék meglenni az okostelefon (és netelőfizetés) nélkül, de ha neki nincs rá szüksége, hát nincs.:D Egyébként sem az a fajta, aki a nap 24 órájában a másik nyakán lóg és 10 percenként írogat, majd megsértődik, hogy nem válaszolsz 5 percen belül...

Engem speciel ez kevésbé zavar, mint ha mondjuk valakinek mindig a legeslegújabb iphone kell, természetesen hitelre, mert hát az mennyire marha fontos...

2020. jan. 13. 11:09
 22/24 anonim ***** válasza:
72%

Kezdenék. Persze csak ha te nem nézel le, mert nekem van. Ahogy előttem is írta valaki.

Nekem sincsenek telefonnal irányítható kütyüim. Az elektromos dolgokat sem igazán szeretem ha sok van otthon. Tv-m sincs, úgy sem megy benne semmi értelmes, csak reklám. Ezért jó az okos teló. A laptopom már régi és lassú, nincs pénzem javítattni. Marad a telefon. Viszont pont ezért nem is szeretem. Elvon a világtól.

Sokszor felejtem itthon, mert nnem kell. Semmi baj nincs a butafonokkal.

2020. jan. 13. 19:34
 23/24 anonim ***** válasza:
79%
Én kezdtem, és bizony nem bántam meg :)
2020. jan. 13. 19:45
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze,miért ne?

Okostelefonom van,mert kell a munkámhoz (home office és ugyanaz van rajta mint a laptopon,igy legalább a napi bevásárlás közben is tudnak zaklatni az ügyfelek 😠 )

Viszont,azt szeretem,hogy nem a laptoppal az ölemben fekszek,amikor pl.youtubeon videókat nézek. Rendesen utálom már a laptopot is 😁

De amit mindennél jobban utálok,az,hogy az utcán a sok majmot kerülgetni kell,mert a telefonba belevannak buzulva és fel sem néznek belőle csak mennek.Én írtó kőkorszaki lehetek,mert sem facebook sem insta sem semmi ilyen fos nincs a telefonomom és képes vagyok igy is létezni. Ha valakitől akarok valamit,felhívom (tényleg barlang lakó vagyok) vagy sms-t írok,ha nem érem el. És,az utcán még telefonálni is utálok.

2020. jan. 15. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!