Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan pasival akinek nincs okostelefonja?

Figyelt kérdés
F/29
2020. jan. 12. 21:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ja és semmi maradiság nincs bennem. Imádom az informatikát. Programozom is néha.

Csak éppen okosszarra nincs szükségem. Megvagyok nélküle.

Nekem nem kell hogy az NSA mindenhol lehallgasson.

Megfelel a buta telefon is. Ennyi.

2020. jan. 12. 22:53
 12/24 A kérdező kommentje:
Nekem meg nincs olyan eszközöm itthon amit telefonnal lehetne irányítani..ez van...
2020. jan. 12. 22:59
 13/24 anonim ***** válasza:
21%
Csak szólok, hogy lehallgatani minden telefont le lehet, ugyanis általában a hálózaton keresztül teszik. Arra meg ugye a butafonod is csatlakozik ha hívsz. Van még érved?
2020. jan. 12. 23:12
 14/24 A kérdező kommentje:

Igen, de a butafonom nincs Internet... egy okostelefon már bekapcsolva is olyan mintha folyamatosan egy poloska lenne rajtad.

Persze a butafont is le lehet hallgatni ha hívnak vagy ilyesmi, de az alapjáraton nem poloska.

Van még érvem : olcsóbb is ez. Mennyibe is kerül egy normális előfizetés értelmezhető adatmennyiséggel?

2020. jan. 12. 23:14
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Olyannal igen, de idegbeteggel nem.
2020. jan. 12. 23:20
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Jézusom, milyen világban élünk.

Rendszeresen írjon napközben, ki vagy te, az anyja? Nem mindenkinek van a kezéhez ragasztózva a telefon amúgy se.

Úgy látszik a mémekhez már külön humorérzék társul, miközben a komédia egyik legolcsóbb formája.

Akinek nincs okos telefonja azzal nem lenne közös téma? Hát igen, mert amikor még nem léteztek okos telefonok, az emberek néma csöndben ültek egymás mellett, csak utána találtak közös témákat.

De amúgy se feltétlen digitális analfabéta az akinek nincs okos telefonja.

Mivel hívod ki a mentőket? Istenem, hát sima telefonnal...

Ha a szülőtök lennék most mindenkitől elvenném a telefonját és akkor talán ráébrednétek hogy a képernyő bambán bámulásán túl is van élet. Sőt, ott van az igazi élet.

Inkább az a "ciki" meg "szuper lúzer" hogy kütyük nélkül két hetet nem élnétek túl.

2020. jan. 12. 23:21
 17/24 anonim ***** válasza:
23%

Na ez most azt írja le rólad hogy total csóró vagy... semmi elektronikai berendezés nálad vagy legalább is olyan nincs ami (telefonnal menne...)

Az meg a masik hogy azt a telodat is le tudjak hallgatni... az meg a masik hogy már az új modellekbe is tesznek GPS-t hiába hogy ha az egy sima Gombos telo 😅😂 elég butuska vagy... ha ezt sem tudod... az meg a masik hogy otthon a gepednél azokat a dolgokat simán le tudjak nyomozni amit az interneten használsz 😂😅 valamilyen nagy trauma érhette vagy mi... amugy jah... okostelefon munkához is nagyon illik...

az meg a masik hogy ez egy fajta szociális norma... ez csak azt jelenti hogy nem tudsz beilleszkedni és nem is akarsz de viszont normális baratnot akarsz... 😪😅 jo vicc...

A lányok nem kezdenek ilyenekkel mert tudjak hogy valami nincs rendben veled! (Most is észre lehet venni hogy valamilyen komolyabb paranoia betegséged van...)

Az meg a masik.. hogy maga a randik le fixálasa vagy csak esti video chatelés is telorol megy... gondolom ha drágának tartod... akkor nincs laptopot vagy video kamerád....

az meg ha programozó vagy akkor nem havi 180-at keresel... hanem 250 a minimum... 😅😂 szoval... az meg a masik hogy okostelefon is van mar 40 ezerért... csak szólok a Gombos telefonok is kb ennyien...

Olyan dolgokról beszélsz amik hibásak mert ragaszkodsz ahhoz hogy normális vagy pedig nem! Nincsenek észérveid! Csak valamilyen fobiad

2020. jan. 12. 23:39
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
Úgy általában: simán. Én sem netezek a telómon, bár megtehetném, de be sem kapcsolom rajta a netet. Én is az otthoni laptopot használom erre a célra. Veled viszont semmilyen körülmények között nem ismerkednék, és nem a telefonod miatt, és nem azért mert állampapírokra gyűjtesz.
2020. jan. 13. 09:27
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

Biztos érdekled az NSA-t :DDDD

Ha meg hallgatnak, figyelnek, üdvözlöm őket! Baromi izgalmas az életem, ha nekik ez kell... hajrá! :D

Bogyót szedsz a paranoiádra? Alu sapka megvan? Villanyt 6x oltod le-fel? Nehogy elvigyenek az Ufók miatta!

2020. jan. 13. 09:34
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

Én simám kezdenél, sőt, számomra külön szimpatikus és érdekes, ha valaki nem használ okostelefont. Sokszor én is elgondolkozom rajta, minek nekem az okosteló, de aztán végül mindig ott kötök ki, hogy megtartom. De egyszer lehet eljön az idő, mikor veszek én is egy gombos telefont... :) én alapvetően is régimódibb vagyok, de nem gondolom, hogy ez nem lenne normális vagy paranoia lenne.

Plusz engem idegesít, mikor ismerkedési fázisban vagy akár később valaki folyton írogál nekem. Szükségem van a saját térre és azt szeretem mikor személyesen kommunikálunk, persze ha van valami fontos dolog, nyilván tök jó dolog ha van az embernek telefonja, DE erre tökéletesen megfelel egy butafon is.

Szóval kérdező szerintem simám és úgyis jön majd valaki akinek nem az lesz a fontos, hohy milyen a telód, mert számára sem ez lesz a legfontosabb dolog az életben.

N/26

2020. jan. 13. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!