Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordult, hogy kiégett a várakozástól?
Nő vagyok, és nekem valahogy nem volt szerencsém a szerelemben. Viszont egy ideje feltűnt, hogy valahogy kiégtem ettől. Ezalatt arra gondolok, hogy olyan 20-25 éves korom körül szinte betegesen vártam hogy rám talál a nagy ő, és eljegyez, minden barátnőmet irigyeltem akivel ez megtörtént. Utána már nem érdekelt az eljegyzés, házas akartam lenni és gyerekeket szülni, de több hosszabb-rövidebb kapcsolatom közül egy sem jutott el ilyen szintre. Pár évig sírni tudtam, ha babát láttam, annyira vágytam rá, hogy anya legyek.
Aztán valahogy ez is elmúlt. Most valahogy már nem érdekel semmi, mintha kiégtem volna hogy nekem egész egyszerűen mást dobott a gép. Már bosszantanak a gyerekek, és nem is nagyon keresem a férfiak társaságát.
Ez idővel javulhat? Nem szeretnék keserű öregasszony lenni, de félek így a végén oda jutok. Lehet, hogy ez csak egy hullámvölgy? Bárki érzett már hasonlóan, akár férfi, akár nő?
Ez nem kiègés. Ez feladàs. Vagy önvédelemböl feladàs (több kàrt okozott a hiànya, es a küzdelem èrte, mint kéne)
Az kb olyan, hogy egy katona sem tud katonàt megmenteni ha utközben meghal. Em tudjuk elerni ugy a célökat hogy közben beleörül az ember. Van egy pont ahol màr önvédelembe csap àt a dolog es ezen a ponton fel kell adni magàt a célt.
Ez nem kiègés hanem kényszer.
Vagy mint amikor a halàlos beteg megtudja a hirt hogy neki vége
Elsö stadium a tagadas keres masik orvost stb
Kövi fàzis a harag düh
Kövi a tehetetlenseg
Aztan a beletörödes elfogadas
Valamiert amikor a legnagyobb kinokat megéli az ember miközben a soha el nem érhetö cél felé tart mindig atesik ilyen fàzisokon. A beletörödes szakasz màr önvédelem hogy ne örüljön bele a kinba az ember.
Érdekes, hogy mindenki azt mondja, hogy az összes barátja barátnője házas gyereke van, vagy csak az egyik verzió....
ÉS ezt úgy elmondják 1000-en :)
Ergo bőven van egyedülálló ember...
Ha mindenki kapcsolatban lenne, akkro nem lenne egyedülálló ember...
Amit én és sok más férfi gondol ezek alapján :
Nem vagy szép
Nem adsz magadra (sport smink frizura stb)
Nem vagy szexis sem
Elég nyafogós vagy
Otthon ülsz a babérokon és vársz a csodára
Görcsösen erőltetsz mindent
Számokban akarod nézni az életed
Ha ezek közül egy is igaz rád akkor változz benne és lesz párod.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!