Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek hogy a párotok felismerte a kérdésetek itt?
Bármi kellemetlen szitu, hogy megcsaltátok a párotokat? Utáljátok az anyóst? Idegesít a párotok?
Véletlen megnyitva hagytátok az oldalt és elolvasta ?
Kiváncsi vagyok a sztorira ha van ilyen
Az volt párom egyik válaszára ismertem rá. Egyrészt a fogalmazásmódja, másrészt a tartalma miatt... a közös érdeklődési körrel kapcsolatban írta, hogy a volt párja (én) nem voltam hajlandó csónakázni meg lovagolni menni vele.
Utána írtunk egymásnak, rövid ideig beszélgettünk, de semmi említésre méltó nem volt. Szerencsére jó kapcsolatban maradtunk.
Nem de én mindig paranoiás vagyok ebben :)
Ezért megváltoztatok olyan dolgokat ami a lényeget nem befolyásolja de talán kevésbé azonosítható
Mi értelme kamuzni, titkolózni?
De azt kérdem, hogy mi értelme van ennek? A rejtőzködésnek.
Nem ertelek ...
Latok sok ilyen kerdest .. megcsaltam a parom mi tevo legyek?
Szted aki ezt kerdezi fel akarja fedni hogy ki o? Vagy nem ertelek
Rossz hangulatomban kaptál el de nem süllyedek le a szintedre.
Ha úgy akartad megfogalmazni, hogy a párja előtt mi értelme van titkolózni..? Nos, mindannyiunkban merülnek fel kérdések a párunkat illetően(gondolom) és lehet előszőr nem szivesen az ő arcukba nyomjuk a kérdést , hanem sokak itt kérnek tanácsot...:) Elvégre nem hiába anonym az oldal,pl szerintem Te is jobban érzed magad hogy nem tudja mindenki név szerint, ki írkál ilyen bután mint Te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!