Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal is előfordult már? 22/F
Több mint egy éve elek a baratnommel párkapcsolatban. Minden tökéletes, kettőnk között a légkör, tökéletes a szex, meg soha nem veszekedtunk, voltak viták, de mindig, megtudtuk nyugodtan higgadtan beszélni. Egyetel egy panasz nem lehet a kapcsolatunkra. Nagyon boldogok vagyunk, együtt akarunk lenni , mindent csak is közösen képzelünk el.
De néha én, amikor meglátok egy szép, csinos lányt, eloben vagy képen az instan akkor, egy pillanatra fantazialas szempontból, átfut az agyamon, hogy szívesen lefekudnek velük, minden érzelemtol mentesen. Soha nem csalnam meg a barátnőm, meg részegen sem. Ez mindig csak ilyen fantazialas marad , ami néha néha előjön. Ez most rossz és én vagyok a rossz, vagy masnak is van ilyen. 22/F
Ez abszoluit normalis.
A jo ember neha rossz dolgokrol almodozik. A rossz ember meg is teszi azt.
46F
Ha valaki nem fantáziál ilyenkor azzal baj van.
Nyugi meg,teljesen normális.
nyugi, ez massal is elofordul
elmultam 40 es a mai napig megindul a perverz fantaziam, amikor Keanu R. meglatom egy filmben
imadom a parom, a sex vele a legjobb (mar 15 eve) de nem tehetek rola, ha meglatom azt a ferfit, elgyengul a terdem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!