Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal is előfordult ez?
Figyelt kérdés
Meglátok valakit a villamoson/az utcán szembe, akivel régen elég közel voltunk egymáshoz, de már évek óta nem beszéltünk egy szót sem és nem tudom hogy kezeljem a helyzetet, ezért úrrá lesz rajtam egy pánikszerű rossz érzés.
Úgy kezdődött, hogy megbeszéltük, tartjuk a távolságot szakítás után, értsd, nem köszönünk, nem beszélgetünk egymással, amit ő annyira nem tartott be, mert egy ideig próbált köszöngetni még, amivel szemben elég elutasító voltam, ezért lehet azt gondolja, hogy utálom, és szerintem innen ered ez a kellemetlen feszengés nálam.
Például múltkor aluljáróban megláttam, épp a telefonját bújta, úgyhogy szerintem ő nem vett észre, konkrétan olyan rosszul lettem, hogy elkezdtek remegni a lábaim és le kellett ülnöm.
22/f
2016. nov. 23. 13:36
1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként onnan jutott ez most eszembe, hogy volt egy álmom, miszerint találtam a földön egy irattartót, az ő személyes irataival és nem tudtam hogyan adjam neki vissza, természetesen hideg izzadságtól ázva ébredtem fel.
2016. nov. 23. 13:38
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint a kérdés kiírásáig azért jutottam el, mert ezt álmodtam.
2016. nov. 23. 13:38
3/5 anonim válasza:
Miért lennék rosszul azért mert látok valakit aki már nem érdekel??? Szerinte te nem vagy őszinte magadhoz. Valami nem stimmel.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle semmit, leginkább látni nem, mert akkor a fent vázolt eset fordul elő, igaz nem vagyok pszichológus, de remélem lesz még pár válasz, mert akkor eldönthetem, hogy egyedi a problémám, vagy nem.
2016. nov. 23. 13:53
5/5 anonim válasza:
Nem egyedi. Semmilyen probléma nem egyedi. Sokan hazudnak maguknak. Vagy fontos még neked valamilyen szenpontból, vagy megfelelési kényszered van felé, ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!