Milyen hallucináció volt ez? Másokkal is előfordult már?
Kissé talán hosszú a történetem, de minden esetre érdemes elolvasni. Köszi
Elég rosszul aludtam az éjjel, olyan 5-6 óra körül arra ébredtem, hogy majdnem leesem az ágyról, annyira kitoltam magam az ágy szélére. És akkor ott ült az ágy mellett gitárral a kezében az egyik lakótársam (persze valójában nem volt ott, én olyan érzékeny vagyok, hogy már ha az ajtót megnyitotta volna, felkelek). Nézett rám, nem volt benne semmi gonosz csak nézett, mintha észre vette volna, hogy felébredtem. Hirtelen szörnyen megijedtem, de az helyett, hogy felriadtam volna, vagy kiáltottam volna, gyorsan lecsuktam a szemem, és szörnyű sokk ment végig rajtam. Mintha nem mertem volna ránézni. Azt gondoltam, hogy valójában ott van a lakótársam, hiszen a másik szobában lakik és csak szívatni akar. A szemhéjamat összeszorítottam és úgy figyeltem tovább. Még mindig ott volt.
Olvastam az alvási paralízisről. Először gondoltam, hogy az történhetett meg velem, viszont tudtam mozogni. Lényeg, hogy utána még éreztem, hogy figyel, ezért a fejemet úgy helyeztem a párnára, hogy ne lásson. De annyira abszurd! Éreztem, hogy nem álom, mégsem mertem felkelni, hogy 'mi a fenét keresel már itt', hanem lapítottam, mintha legalább valami gyilkos ült volna ott. Mikor már egy kicsit kitágult a pupillám, és jobban láttam a tárgyakat a szobában akkor ismét visszanéztem oda, de már nem volt ott.
Szörnyű ijedtség ment végig rajtam, a szívem a torkomban volt..főleg az, hogy pillanatok elteltével is láttam. A gitár egyébként az egyik berendezés darabja volt, de a lakótársam alakja nagyon hiteles volt.
Valakinél előfordul már ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!