Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit tennétek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit tennétek ha egy lány csúnyakat mondana rátok, emiatt ti is rá, összevesznétek aztán meg elmondaná nektek hogy amugy az első perctől kezdve belétek volt esve?

Figyelt kérdés

Mindegy miért volt a csúnya beszéd, nem volt durva , de ahogy ő beszélt amugy sokkal csúnyább volt azt hozzá teszem! Nem voltunk jóban előtte sem, szinte nem is beszeltunk, de en teljesen bele estem az elso perctol kezdve.

De most osszevesztunk, egy dolog miatt ami igazabol nem is lenyeges, ő volt a szemtelen amugy , es igy kezdodott az egesz csunya beszed, aztan ő meg folytatta de ő csúnyábban és sokkal sertobb volt mint én!

De ez nagyon rossz érzés nekem, nert tenyleg nagyon tetszik nekem ez mar nem is csak tetszés amit érzek hiába nem is ismerem en nem tudom mivan velem.

Lehet el kene neki mondanom, hogy mi a helyzet, de előtte bocsánatot kérek......nagyon megalazo lessz mert nekem volt igazam, de kepes vagyok felre tenni ezt csak azert hogy megtudjam mi a helyzet.

Ti mit szolnatok ezek után hozzá?

2020. jan. 11. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit, azt hinném csak szórakozni akar velem.
2020. jan. 11. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Megmondanám a tanítónéninek az általános iskolában. Mert, ez az a szint.
2020. jan. 11. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor beléd van esve vagy nincs? Mert te bele vagy. Akkor most ez kölcsönös vagy csak szeretnéd, hohy így legyen?
2020. jan. 11. 23:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem tetszek neki több mint valószínű
2020. jan. 11. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja te vagy a lány? Most már vili
2020. jan. 11. 23:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen! Én vagyok a lány!
2020. jan. 11. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Valahol, nyilvános helyen találkozót beszélnék meg vele és négyszemközt értelmesen, normálisan, kultúráltan megbeszélném vele a dolgot, legalábbis erre tennék javaslatot. Az, hogy "csúnyákat mondott rátok", nem tudom mit takar. Ha nyilvánosan, ordítva, mások előtt tette ezt, akkor elgondolkodnék azon, hogy találkozzak -e vele. Ha pletykákat terjesztett rólam (és erről 100% meg lennék győződve, tehát valami olyat mondott el amit csak ő tudott rólam) nem biztos, hogy szeretnék találkozni vele.

A találkozót persze te is javasolhatod valami nyilvános helyen, pl kávézóban bárhol.

2020. jan. 12. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!