Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a naív vagy tényleg így működik egy kapcsolat?
Egyszer egy ismerősöm járt egy lánnyal és hallottam, mikor beszélgetett pár emberrel. Azt mondta, hogy ő nem szerelmes, viszont a lány már kezd bele szeretni és én itt kicsit kiakadtam, mert miért jön össze valaki olyasvalakivel akit nem szeret? Vagy ez így működik, hogy jársz valakivel és annak reményében vagy együtt vele, hogy később kialakul a szerelem?
Egy ismerősöm mesélt olyanról is, hogy egy fiúnak tetszett egy lány és közeledett felé, majd nem jött össze a dolog. Nem rég kiderült, hogy a fiú közben lefeküdt az exével.
Van egy másik sztori is egy fiúról aki két randi között lefeküdt egy lánnyal.
Nekem fura lenne az ha valaki mással szexszel aztán eljön egy randira úgy, hogy ezt az orromra is köti. Engem ez nagyon zavarna és nem biztos, hogy tudnék bízni egy ilyenben. Vagy ez igazából egy teljesen normális dolognak számít?
Nekem még nem volt barátom, szóval tapasztalatlan vagyok minden téren, ezért kérdezlek titeket, mert egyszerűen nem értem a fiúkat.
19/l
A 8. válaszoló szépen megírta. Nem vagy naiv, jól gondolkozol.
Annyival bővítem ki a válaszát, hogy tökéletes párt úgysem találsz (a szerelem elvakíthat, el is vakít majd, ezért nem veszed észre eleinte a hibáit). Találkozzatok sokat, beszéljetek mindenről, hogy meg- és kiismerjétek egymást. Ha már látod a hibáit és azokat el tudod viselni akár egy életen át, akkor számodra már ő az igazi.
Ffi/78.
19évesen komoly lány(nak gondolod magad) . Sok ilyet láttam aztán 20-25évesen(egyetem alatt) sokan megérzik a könnyű élet ízét.
Sokan neten ismerkednek,1 randin derűl ki ,hogy azzal randizol e akiről képet láttál. Több mint 5 randi kell a szerelemhez. Viszont a testi vonzalomhoz 15perc. Értsd úgy lehet a világ legokosabb pasija,aranyos,kedves udvarias...ha az altested nem kívánja sosem lesz kapcsolat,maximum a szerencsétlenek erőltetnek magukra ilyet.
33 éves vagyok 28 éves koromig én is korrekt voltam a csajokkal 1 kivétellel. De sajnos ez a világ nem olyan szolíd.
Sajnálom nem vagyok 25 alatti ,lehet lenne pár szép évünk.
De ha belejössz a kapcsolatosdiba, lesznek pasik akiknek lesz pár keserű percük miattad.
Szerintem az manapság nem ördögtől való, hogy még szerelem érzése nélkül randizgatnak egymással a felek, "járnak"... nem mindenkinek adatik meg, hogy úgy meg tudjon ismerni vkit tényleg rendesen, hogy azt tudja mondani, szerelmes belé, és az kölcsönös legyen, és akkor el tudnak kezdeni randizni. Akkor sok ember, aki mondjuk introvertáltabb, nincs sok barátja és mondjuk munkahelye sem olyan, hogy könnyen ismerkedhetne, lehúzhatja a rolót kb.
Az viszont tényleg csak suttyóéknál működik úgy, hogy első randi után, ha tervez másodikat, simán összefekszik vki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!