Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én lennék a naív vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a naív vagy tényleg így működik egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Egyszer egy ismerősöm járt egy lánnyal és hallottam, mikor beszélgetett pár emberrel. Azt mondta, hogy ő nem szerelmes, viszont a lány már kezd bele szeretni és én itt kicsit kiakadtam, mert miért jön össze valaki olyasvalakivel akit nem szeret? Vagy ez így működik, hogy jársz valakivel és annak reményében vagy együtt vele, hogy később kialakul a szerelem?

Egy ismerősöm mesélt olyanról is, hogy egy fiúnak tetszett egy lány és közeledett felé, majd nem jött össze a dolog. Nem rég kiderült, hogy a fiú közben lefeküdt az exével.

Van egy másik sztori is egy fiúról aki két randi között lefeküdt egy lánnyal.

Nekem fura lenne az ha valaki mással szexszel aztán eljön egy randira úgy, hogy ezt az orromra is köti. Engem ez nagyon zavarna és nem biztos, hogy tudnék bízni egy ilyenben. Vagy ez igazából egy teljesen normális dolognak számít?

Nekem még nem volt barátom, szóval tapasztalatlan vagyok minden téren, ezért kérdezlek titeket, mert egyszerűen nem értem a fiúkat.

19/l

2020. jan. 11. 17:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem az a normális..
2020. jan. 11. 17:11
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem, ez a parazita-gazdatest felállás. Egy ilyen értelembe vett párkapcsolat inkább szimbiózis kellene legyen.
2020. jan. 11. 17:38
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Igen, van olyan, hogy valaki úgy randizgat vagy tart fenn kapcsolatot, hogy nem szerelmes.

A viszonzott szerelem ritka madár, pláne úgy, hogy egyszerre alakul ki mindkét félben. Van, aki hajlamos azonnal szerelemre lobbanni, van, akinek ehhez idő kell.

Az viszont visszataszító, és nem normális, ha valaki két randi közt másokkal szexel. Vannak ilyen fiúk, na, velük nem érdemes elmenni a következő randira.

2020. jan. 11. 17:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez iyg nem normális nem nőttek még fel egy kapcsolathoz ;)
2020. jan. 11. 17:40
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
21 eves fél Férfi vagyok szoval nem qurvára nem normális! Ez az az eset amikor valaki csak dugni akar és ha “nincs ló jó a szamár” eset!
2020. jan. 11. 17:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan kapcsolat aminél a felek szimpatizálnak egymással és bele vágnak a kapcsolatba hogy még egyikük sem szerelmes a másikba, ez valakinél beválik valakinél nem. Minden csak hozzá állás kérdése. Előbb utóbb kialakul a szerelem.

A srác viszont jó nagy bunkó lehet ha ilyet meg mer tenni. Bár a mai fiatalok már úgy állnak a párkapcsolathoz hogy ha még nem foglalt két randi között bejohet egy harmadik akivel már lehet numera. Van akinek ez a fontos fiatalon és akár idősebb korában is. Van aki már 17-18 évesen tudja hogy egy nőt meg kell becsülni és hosszabb kapcsolatai vannak élete során akár egy életen át tartó is mert ő tud küzdeni a nőért és a kapcsolatért amit nehéz felépíteni de nem lehetetlen megtartani na az már nehéz egyeseknek.

2020. jan. 11. 17:59
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy látom, ma már ez a normális - az egyik szereti, a másik meg gondolja: "Amíg nincs jobb, addig se unatkozom."

"nincs jobb" = Sokan nagyon magasra teszik a mércét, álomvilágban élnek, és még ha teljesen rendben is van a párjuk, akkor sem felel meg nekik, mert lehetne pl. izmosabb, nagyobb melle, soványabb, gazdagabb, okosabb, humorosabb...

Nekem is van egy szomszédom, fél éve jött össze egy lánnyal, és tervezi, hogy kimennek németbe, mert ott dolgozik az exe, és találkozni akar vele! Amikor csodálkoztam, hogy ez így elég morbid... közölte, hogy nem akar egyedül menni, mert féltékennyé akarja tenni az exét!

29/F

2020. jan. 11. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy naiv. Egy párkapocsolatnak úgy kell működnie ahogy TE szeretnéd.

Úgy kell működtetned ahogy TE szeretnéd.

És mikor nem tesz boldoggá az az ember, az a kapcsolat teljes mértékben, akkor ki kellene lépni! Na ezt nem teszik meg sokan. Sőtt mint itt mások is írták, belemennek olyan kapcsolatokba amikről már akkor is tudják hogy nem az igazi.

Te cselekedj úgy hogy a te leendő kapcsolatod olyan legyen amilyennek megálmodtad!

Én kívánok ehez egy olyan férfit akivel ez lehetséges lesz!

F37

2020. jan. 11. 20:37
 9/17 anonim ***** válasza:
49%

Ez “normális” manapság, ezért nem kell párkapcsolat!

23/N

2020. jan. 12. 13:09
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy, tapasztalatlan, és ezek szerint csak a szarról van infód.

A helyzet az, hogy sokféle ember létezik, igen, vannak ilyen aljadékok.

(Személyes tapasztalatom is van nem kevés, volt pl, hogy szakítás után derült ki, hogy a srác egy ideje már kapcsolatban van mással, csak elfelejtett róla szólni...)

De nem mindenki ilyen, normális emberek is vannak.

2020. jan. 14. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!