Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom életteret kért tőlem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smiley18 kérdése:

A párom életteret kért tőlem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pontosan mit jelentsen ez? Nem töltünk együtt annyira sok időt, mindig gondoskodom róla, a közösségi oldalakon sem zargatom és mindent, amit mond (szinte) elfogadok. Soha és semmiben nem gátoltam meg és nem tiltottam őt el senkitől és semmitől.

2020. jan. 11. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle! csodákat tesz, ha az ember BESZÉL!
2020. jan. 11. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egyből megkérdeztem volna, amikor ez elhangzott, hogy konkrétan mit ért ez alatt.

Kérdezd meg tőle nyugodtan, hogy mire gondolt, milyen változást szeretne a kapcsolatotokban.

2020. jan. 11. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Add meg neki. Vagy ha nem érted, hogy miért írja, akkor kérdezz rá. Jó esetben, ő hamarabb tud rá válaszolni, mint mi itt. :D
2020. jan. 11. 09:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Hagyjam egy kicsit békén? Várjam, amíg ő keres, ő akar velem találkozni?
2020. jan. 11. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a leírásból nem tűnik úgy, mintha korlátozva lenne. Így az jut eszembe, hogy kifogást keres és lehet, ki akar ebből a kapcsolatból hátrálni. De ez csak feltételezés.
2020. jan. 11. 11:05
 6/6 Rockarc ***** válasza:

Utananezhetnel az eletter kifejezest ki hasznalta es mire. Valoszinuleg o sem tudja, csak jol hangzott, ezert dobta be. Sokat elmond az emberrol ez, felszines, felmuvelt, raadasul bullshitel az egyenes beszed helyett. Ki leszel dobva, ezt jelenti.

Ne vedd magadra, ez az o szegenysegi bizonyitvanya.

43F

2020. jan. 12. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!