Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttalvás, cikis sztorik? Veled történt már valami, amit jobb lenne meg nem történtté nyilvánítani?
Ott aludtál a barátodnál (először, sokadszor) vagy ő nálad, amikor pölö elkezdtél álmodban beszélni, nevetni, leestél az ágyról, reggel reflexszerűen az ölébe borítottad a reggeli-kedveskedős virsli-kenyér kombinációt....
Várom a sztorikat.
Előre is köszönöm a válaszokat.
hat nkm is volt hasonlo esetem mint az elso valaszolonak xD.
csak nem volt annyira messze:))
en is 1x magamba mentem bulizni es ugyszint totalisan bebasztam. En arra keltem fel h erzek lent vmit en az arokban fekudtem a sajat hanyasomban es egy kutya nyalta a farkamat mert nem volt rajtam nadrag tisztara mindenemet lehanytam xD
18/F Muhaha
az 1. vagyok!
egnap megvolt a leggázabb!
összeismerkedtem egy elégjó csajjal. elkezdtünk szogatni a kocsmában ahol találkoztunk. 7kor keltett hogy mennie kell. hazajutottunk valahogy hozzám. kérdeztem: hogy mi volt?
mire ő: semmmi. sajnos.
el,meseélte hogy bealudtam mielőtt beraktam volna.
kérdeztem hogy mikor találkozunk. de azt mondta hogy inkább ne.
jól beégtem. mi történhetett amire nem is emléxek? biztos nem az miatt nem akar találkozni mert elaludtam! érzem hogy valami még történt.
majd eszembejut lehet. na iszok valamit mert megöl a másnap..
Nekem is ilyen részeges sztorim van. Egyszer felszedtem egy buliban vmi csajt, én kicsit voltam részeg, ő nagyon. Végül is kikötöttünk náluk, megtörtént, aminek történnie kell, aztán elaludtunk. Én aludhattam vagy egy fél órát, utána felébredtem. Nem tudtam visszaaludni, forgolódtam, józanodtam, a csaj így már nem is tűnt olyan szépnek, fáradt voltam, mondom megyek hazafelé. Megrázom a csajt: semmi reakció, na emlékeztem, hogy betette a táskájába a kulcsot. Tudjátok, ilyen tipikus női kistáska, már csoda, hogy belefér egy kulcs, na mindegy, elkezdtem keresni, sehol semmi. F@sza. Megrázom a csajt, rázom, rázom, na kinyitja résnyire a szemét, kérdezem: hol a táskád? Rám néz, azt mondja: Gundahábehörretin! Tudjátok, a részeg alvó ember artikulálatlan beszédje. Utána átfordul a másik oldalára, és alszik tovább. Na mondom ezzel nem vagyok előrébb, megint megrázom, erre kinyitja a szemét felháborodva: Gárinösinnövin! Utána alszik tovább. Ezt még kétszer megismételtük, de mindig vikingül válaszolt, úgyhogy utána feladtam, kerestem tovább a táskát, sehol semmi, már mindent feltúrtam. Eltelt vagy fél óra, közben már nagyon kellett hugyoznom, és ugye koliszoba: a folyosón a közös WC, csakhogy a szoba ajtaja be volt zárva. Megint elkezdem rázni a csajt, jó erősen, már ütögetem is, minden: semmi reakció. Na mondom ez reggelig meghal és én is itt fogok elpusztulni. Na mindegy, láttam, hogy még lélegzik, de hiába, már vikingül se válaszolt, csak aludt tovább, hiába ráztam. Utána kerestem még kicsit a táskát, aztán észrevettem egy üres fél literes flakont, na mondom nem érdekel, nekem már nagyon kell hugyoznom, belehugyoztam, utána meg letettem a földre, majd reggel kiöntöm vagy kidobom vagy vmi. Visszafeküdtem a csaj mellé, valahogy elaludtam. Reggel ugye amikor ő felébredt, én azonnal semmivel sem törődve örültem a szabadságomnak, és menekültem (mint kiderült, a táska alatta volt, azon aludt...), totál elfelejtettem a flakont... azóta se keresett, mondjuk nem is bánom.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!