Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttalvás, cikis sztorik? Veled történt már valami, amit jobb lenne meg nem történtté nyilvánítani?
Ott aludtál a barátodnál (először, sokadszor) vagy ő nálad, amikor pölö elkezdtél álmodban beszélni, nevetni, leestél az ágyról, reggel reflexszerűen az ölébe borítottad a reggeli-kedveskedős virsli-kenyér kombinációt....
Várom a sztorikat.
Előre is köszönöm a válaszokat.
nemvolt vicces de leírom.
elmentem valamilyen idióta ötlettöl vezérelve egyedül discoba. hullarészegre ittam magam.
felébredtem egy tök ismeretlen ágyban.
egy félelmetesen jó csaj melett.
és azonnal észrevettem hogy behugyoztam álmomban olyan részeg voltam. kisurrantam csendben és eltüntem.
ja! és nemtudom hogy kerülhettem szegedről kecskemétre.
hazastoppolni is érdekes volt. se pénzem se telefonom nem volt. elhagytam mindent. senkinek nem kivánom ezt!!
Áhh, nekem csak horkolós, álmomban beszélős dolgaim voltak.
Egyszer volt, hogy én is bepisiltem álmomban, de akkor szerencsére egyedül voltam. :D
19/L
az első vagyok.
már én is nevetek rajata. máig else tudom képzelni mi történhetett! asszem ilyen a TELEPORT BERUGÁS.
fingás?:D
chilis abbatol hascsikarás egész éjjelk:(
Nah, az enyém tényleg nem vicces, de példának okáért leírom. Semmi extra...
A pasimnál aludtam, és másnap reggel azt mondta, hogy végig hangosan nevettem álmomban, néha meg motyogtam is valamit az orrom alatt, de azt nem értette.
Későbbi tapasztalatokból kiderült hogy utána, pár éjszakáig még kuncogtam, aztán leszoktam róla. De hogy miért röhögtem? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!