Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön ez a nő/lány?
2020. jan. 9. 15:14
41/58 anonim válasza:
Én valami külföldi metaanalízésre gondoltam, nem ilyen ismeretterjesztő dolgokra. Jelenleg a tyúk vagy tojás dilemma áll fent a PCOS és elhízás kialakulásának tekintetében. De ismétlem, a PCOS elhízottakban súlyosabb ill. IR-t önmagában az elhízás is képes okozni, vagyis továbbra is fenntartom a fentebb leírtakat.
43/58 A kérdező kommentje:
Ja hát azt most nem keresek ha nem bánod. Én csak saját tapasztalat alapján beszélek Nekem az IR okozta és okozza a súlyfeleslegemet és ezáltal alakult ki a PCOS is, bár én nem vagyok akkora mint a képen látható nő.
Szerintem ez személyfüggő is, mert láttam már nagyon vékony nőket is, akik hirtelen meghíztak és PCOS + IR állt a háttérben. Én pl. az IR hajlamot örököltem édesanyámtól és onnan már jött magától ahogy jönnie kell
2020. jan. 9. 17:13
45/58 anonim válasza:
Nem.
Túl vastag a mellkasa, nem a melle, a mellkasa.
Plusz valószínűleg parizer mellbimbója van...
46/58 anonim válasza:
Utolsó, ezt a parizer dolgot miből állapítottad meg? :D
47/58 A kérdező kommentje:
Mi az a parizer mellbimbó? :D :D
2020. jan. 9. 18:30
48/58 anonim válasza:
Baromi unalmas alakja van. Aki a vékonyakat szereti, annak kövér, aki a kövéreket, annak vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!