Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön ez a nő/lány?
90%-ban NEM betegseg miatt kover vki.
Egy kover no.
Mostanában hasonló alkat vagyok. Ruhaméretem 44-46.
Szuszogok, ha sietni kell, szinte csak háton tudok aludni, úgy meg horkolok és megfázik a torkom is. Lehajolni és minden mást kellemetlen csinálni, a ruháim hülyén állnak, mivel a mellem nem nőtt egyenes arányban, de a hátam igen, a melltartóvásárlás is nagy feladat és általában lehetetlen. A nadrág és harisnya korc szorít, még a cipőméretem is megnőtt eggyel, a gyaloglás nem esik jól, egyebekről ne is beszéljünk.
Innentől kezdve felőlem bárki mondhatja, hogy kövérnek lenni jó, hagyjuk.
Zárójel: a zabálástól nagy mindenki.
Ez még nem duci, hanem nőiesen telt. De ha ennél teltebb lenne, az már duci lenne.
Nekem nincs ellene kifogásom.
Ja igen, rögtön azzal jönni, hogy valaki azért kövér mert beteg, pajzsmirigy problèmás, az egyik legnevetségesebb és legszánalmasabb dolog.
Hazánk nem azért az egyik legelhízottabb ország a világon, mert mindegyik hormonproblémás lenne. Az egészségtelen mozgásszegény életmódnak köszönhető ez.
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel. De akkor az illető tüntesse fel, hogy miben szenved.
Ezt úgy mondom, hogy számomra ez a tökéletes arc, testalkat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!