Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejön ez a nő/lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön ez a nő/lány?

Figyelt kérdés

[link]

Főleg az alakjára gondolok

2020. jan. 9. 15:14
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
61%

Nem jön be,a vékonyabbak/sportosabbak jobban tetszenek. Ez van,akárhogy magyarázod hogy ez normalis testalkat meg hogy mindenki megveti a ducibb lanyokat. Nem vetek meg ezert senkit,de nem jön be.

(Kövér sem vagyok)

2020. jan. 9. 15:39
 12/58 A kérdező kommentje:
Hát nem túl jók az arányok :D a két igen válaszolóra kíváncsi lennék élőben nem-e ijednének meg egy ilyen nőtől
2020. jan. 9. 15:40
 13/58 A kérdező kommentje:
Na közben írtatok többen. #8as ez a nő hol kövér?!
2020. jan. 9. 15:41
 14/58 A kérdező kommentje:
#11-es nem mondtam hogy ez a normális. Csak próbálom felmérni mi a helyzet
2020. jan. 9. 15:42
 15/58 anonim ***** válasza:
15%
Ha nem öltözne az amúgy sem előnyös alakja mellé ilyen előnytelen, trampli módon (mi az a nagyikardigán a cicikkel eltartott pamutfelsővel?!), az a lenőtt szőke haj túltolt hamvasítóval amúgy sem vetne rá jó fényt. Az arca nem lenne rossz, de az a szemöldök férfiassá teszi a vonásait, főleg a tokával együtt.
2020. jan. 9. 15:42
 16/58 A kérdező kommentje:
A megfelelő öltözködés és a normális smink sokat segítene szerintem is
2020. jan. 9. 15:43
 17/58 anonim ***** válasza:
37%
Vékonyabbak jönnek be.
2020. jan. 9. 15:44
 18/58 anonim ***** válasza:
20%
Nekem ez molett. 40-es méret felett egy nő testes, ez ránézésre 44.
2020. jan. 9. 15:45
 19/58 anonim ***** válasza:
34%
Nem elég vékony nekem. Nem illene hozzám ezzel a testalkattal.
2020. jan. 9. 15:45
 20/58 anonim ***** válasza:
57%

Bocsi, nőként válaszolok:

A kérdésnek nem tudom mi értelme van. El kéne már jutni arra a tudati szintre, hogy a szépség mindenkinél mást jelent. Ízlések és pofonok. Van, akinek a vékony, van akinek a sportos, van akinek az átlagos, van, akinek a duci/molett, van akinek a kövér csajok jönnek be.

Párom és apukám nevében is bátran tudom mondani, hogy nekik se jön be a molett és kövér testalkat.

Én 159 centihez 47 kg vagyok. Vékony, enyhén izmos. Kondiba sose voltam. Otthon edzem. Apukám a munkahelyén csinált nekem egy 10 kg-s súlyzót, amit hazahozott és azzal is szoktam edzeni. Nem kell ahhoz kondiba menni, hogy jó alakot formálj magadnak.

A linkelt csajon van vagy 15-20 kg zsírfelesleg. Lehet itt szépíteni, hogy jaj, nekem így jó ahogy van, meg mindenki fogadjon el így, de tévedés. Az egészségedet teszed kockára ezzel a mentalitással. Az egészség a legdrágább kincs. Mi lesz majd akkor, mikor terhes leszel? Ha már most lusta vagy lefogyni, akkor gondolom szülés után meg méginkább lusta leszel.

A te dolgod. De ahogy látod, nem túl sok férfinak jönnek be a molett, kövér nők.

Hiába szép a pofika, de általában az összkép a lényeg.

A te életed, a te döntésed, úgy élsz, ahogy akarsz. Tetteid után úgyis vállalnod kell a felelősséget.

Gondolom szíved legmélyén azért irigykedve nézed a vékony csajokat, és ne tagadd. Ide nem kell semmit se írnod, magadnak valld be, hogy mit érzel, ha meglátsz egy vékonyabb csajt.

2020. jan. 9. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!