Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis ha a baratom mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ha a baratom mindig azt mondja, hogy szarul nezek ki a kepeken?

Figyelt kérdés
Szokta kerdezni hogy mit csinalok, es altalaban kuldok is kepet, akar magamrol is. Es nagyon rosszul esik, hogy mar nem eloszor irta, hogy elonytelen, nem nezel ki jol, “uhh o megijedt”, azota nyilvan mar inkabb nem is kuldok.
2020. jan. 7. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Na én tuti nagyon megsértődnék... Azért ne legyen már ekkora tahó. Szerintem mondd meg neki hogy zavar. Még egy ilyen és mehet a süllyesztőbe!
2020. jan. 7. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2020. jan. 7. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Ja, nehogymár megmondjuk az igazat a párunknak. Milyen parasztság már.
2020. jan. 7. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Ez mondjuk tenyleg a parasztság kategória.

Mondd meg neki, hogy nagyon rosszul esik, én se küldözgetnék neki kepeket onnantól fogva

2020. jan. 7. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Mekkora egy tahó, más pasi azt mondaná, tetszel mindig minden formában, és h szép vagy! Én elgondolkoznék mennyit érek számára....
2020. jan. 7. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondd meg, hogy moderálja magát. És többet ne küldjél képet magadról, probléma megoldva. (Valószínű az életben előnyös a külsőd, de nem vagy fotogén, ezt viszont tartsa meg magának, egyrészt mert nyilván Te is tudod, másrészt nem vagy rá kíváncsi minden alkalommal.)
2020. jan. 8. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebben a formában tényleg parasztság, az nálam beleférne, ha megmondaná, mivel lehetne előnyösebbé tenni.
2020. jan. 8. 13:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Azota mar nem vagyunk egyutt :) es orulok is!
2020. jan. 9. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!