Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem se ezen a képen nem jön be, se más fotókon, amit láttam róla, se filmen.
Objektíven nézve biztos jóképű, meg másnak álompasi - nekem még csak nem is szimpatikus így az arca alapján.
Húúú de megnézném azokat a nőket,akik ezt a pasit lefitymálják. Minden rosszindulat nélkül.
ááá, nekem ez a fülcimpaforma sosem tetszett:)
Ezen a képen olyan, mint egy 35 éves átlagos fószer a céges buliról, aki meg akar környékezni, pedig családja van.
Geraltként okés, de irl nincs benne semmi, amitől annyira vonzana.
Drága #23-as. A kérdés az volt, hogy álomférfi-e nekünk. A válasz az rá, hogy nem. De pl én írtam is, hogy ettől még helyes férfi.
Az hogy valaki jól néz ki vagy álompasi különbözik!
És mi van akkor ha egy "ronda" lánynak mondjuk nem tetszik ez a hapsi? Mindenkinek más az ízlése, miért baj ez?
Ha már képeket nézve álmodozunk, nem, nem álom pasi. Sőt, nekem ő már túl kigyúrt. Személyiségben viszont tehet hozzá annyit, hogy iszonyatosan vonzó legyen - mint ahogy nagyon sokan mások is.
Egyébként:
- kizárólag kép alapján nagyon magas a mérce
- szánalmasak azok a hímnemű sejttársulások, akik még mindig nem képesek megérteni, hogy a nők ízlése különbözik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!