Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen az álomférfi?

Figyelt kérdés
Mivel foglalkozik hogy néz ki, milyen tulajdonságai vannak?
2017. máj. 20. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Már nincs ilyen.
2017. máj. 20. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Hááát, álmaikban él csak...
2017. máj. 20. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem olyan, mint a férjem.

Kinézetre épp számomra ideális.

Erős, határozott, családszeretés, kedves, figyelmes, odaadó. Ha kell komoly tud lenni, ha kell játékos. Jóképű! Izmos!

Az ágyban hol domináns, de olykor én is az lehetek... Élvezzük egymást! Elfogadja és tiszteli a munkámat és én is az övét! (Én mérnök ő szakmunkás, de elismert!!!)

Egyenlő felek vagyunk.

Isteni szerencse, hogy megismertem Őt!

2017. máj. 20. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi t a 3#as, viszont a munka... Valami szociális, gyerekekkel foglalkozó szakma, én is óvónő kèpzőbe készülök. Szeresse a gyerekeket, legyen egy olyan csodabogár mint én

Egy sokoldalú,aktív maszkulin jellemu férfi.

Játékos,kalandos, kíváncsi. És értse a fekete humort is. Őszinte, megbízható.

Amilyen én is vagyok, nem várok el többet,mint amit én nyújtani tudok.

Csak a sokoldalúság/olvasottság majdnem magas elvárás... :/

18l

2017. máj. 20. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!