Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akit ez zavar, ne válaszoljon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit ez zavar, ne válaszoljon, kösz. Mely esetekben képzelhető el, hogy két európai harminc végi, vagy negyvenes felnőtt, lenyugodott nő szépen, szeretetben tudjon együtt élni a választott párjukkal egy fedél alatt egy jókora házban?

Figyelt kérdés

Rengeteg esetben tartanak két-három szeretőt is bizonyos (gondolom az átlagtól legalább kicsit jobban szituált) férfiak (de ott nincs semmi szerelem, semmi kötődés csupán testiség, szerintem ez nem szép), és sok olyan eset is van, melyeknél a nők tudnak egymásról.

Nem jóval tisztább/szebb, ha valódi érzelmek vannak egy kapcsolatban (még ilyen felállásban is), nem csupán kihasználás, és ha már úgyis tudnak a hölgyek egymásról (nyilván ehez erős érzelmek szükségesek és nem egy 100 vagy 200 négyzetméteres, hanem sokkal nagyobb ingatlan, magasabb kereset az eltartáshoz), akkor élhetnének egymás mellett is.

Tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a nők versenytársak látnak egymásban és megszólalhat idővel bennük a féltékenység, de mely esetekben nem történik ez meg? Nem ellenfelet, hanem elfogadó, gondoskodó, a családot erősítő társat látnak egymásban?

2020. jan. 5. 08:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Illetve az életkor sem mindegy. Talán egy 37 meg egy 41 éves (most írtam két számot) felnőtt, lenyugodott nő (ha eddig valamiért nem akadt nekik jobb, így aztán pláne) jobban elviselné (idővel megkedvelné) a másik társaságát, mint két 19 éves "enyém lesz a világ" túl sokat képzelő leányzó.
2020. jan. 5. 12:53
 22/25 anonim ***** válasza:
57%

De magyarázd már el, hogy képzeled ezt el a gyakorlatban?

A két nőnek külön lakrész (háló, konyha, fürdőszoba mondjuk) és a pasi éppen ahhoz megy be, akihez kedve van? Ki végzi a házimunkát a pasira? Vagy mégis a gyakorlatban hogyan lehet ezt kivitelezni?

2020. jan. 5. 12:55
 23/25 A kérdező kommentje:
Még a szép, hangulatos étkezőben együtt is vacsoráznak! Amit lehet, közösen végeznek, később a gyerekekkel is (például a nagy nappaliban) minél több programot együtt csinálnak. Amikor meg valakit (akár külön, akár később gyermekestül) elszólít egy-egy program, addig a másik, vagy a férfi, otthon marad és besegít a teendőkbe. Ezzel a felállással még a terheket is leveszik (vagy csökkentik) a másik válláról, kevésbé lesznek túlhajszoktak. Nagyon könnyen el lehet ezt képzelni, és tovább folytatni! :)
2020. jan. 5. 13:02
 24/25 Ollókezű Edward ***** válasza:
73%
Ezt max. csak úgy tudom elképzelni, hogy szerzel 2 kiszuperált prostit, akiket nagyon jól megfizetsz ezért. Olyan nő, akiben van egy csepp önértékelés, - kortól függetlenül! - soha nem menne ilyenbe bele, akkor inkább maradna egyedül, szexre úgyis mindig le tud valakit akasztani.
2020. jan. 5. 13:09
 25/25 anonim ***** válasza:
73%

Csaltak már meg. Ki is léptem gondolkodás nélkül a házasságból. Az én gyomrom ezt nem veszi be.És azt kell mondjam, életem legjobb döntése volt.

Igen, igazad van, hogy biztosra semmit sem lehet tudni, de azért gyorsan rájön dolgokra az ember, ha lát is, nemcsak néz.

Az emberenek egy kapcsolat két személyes. Persze itt is vannak jócskán kivételek. Ez az idilli 3-s,amit elképzeltél, max. két kiégett, önbecsülés nélküli nővel valósítható meg, akiknek ugye a kellő gusztusa is megvan hozzá, és minden mindegy számukra.Azt csinálsz velük amit akarsz. Próbálj ilyeneket találni. Itt az oldalon is vannak nők, akiknél pl. az önbecsülés teljes hiánya megvan.

2020. jan. 5. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!