Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit ez zavar, ne válaszoljon, kösz. Mely esetekben képzelhető el, hogy két európai harminc végi, vagy negyvenes felnőtt, lenyugodott nő szépen, szeretetben tudjon együtt élni a választott párjukkal egy fedél alatt egy jókora házban?
Rengeteg esetben tartanak két-három szeretőt is bizonyos (gondolom az átlagtól legalább kicsit jobban szituált) férfiak (de ott nincs semmi szerelem, semmi kötődés csupán testiség, szerintem ez nem szép), és sok olyan eset is van, melyeknél a nők tudnak egymásról.
Nem jóval tisztább/szebb, ha valódi érzelmek vannak egy kapcsolatban (még ilyen felállásban is), nem csupán kihasználás, és ha már úgyis tudnak a hölgyek egymásról (nyilván ehez erős érzelmek szükségesek és nem egy 100 vagy 200 négyzetméteres, hanem sokkal nagyobb ingatlan, magasabb kereset az eltartáshoz), akkor élhetnének egymás mellett is.
Tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a nők versenytársak látnak egymásban és megszólalhat idővel bennük a féltékenység, de mely esetekben nem történik ez meg? Nem ellenfelet, hanem elfogadó, gondoskodó, a családot erősítő társat látnak egymásban?
Látom nem érted. Nem azt írtam, hogy vallási kérdés, hanem, hogy a modern társadalom gyökerei a katolikus egyházi tanokból származnak. Tehát azokon a normákon alapulnak. Értsd a különbséget
Egyébként elég régóta szenvedsz már ezen a témán egyre szofisztikáltabban, mit szól a feleséged az ötlethez?
"Ráadásul az egész internet tele van egymást ölelgető, láthatóan nagyon jó barátnők fényképeinek tömkelegével! Ők is biztos gyűlölik egymást... :DD"
Attól még, hogy szeretik, kedvelik egymást, nem feltétlenül lesz vágyuk, gusztusuk egymás után, vagy közösen ugyanazt a fszt szopni.Ehhez extra gusztus kell, ezt fogadd el.Ezzel viszont sokan nem rendelkeznek, mint pl. én sem.
Üdv.40-es nő.
Jó, rendben utolsó, ezt elfogadom.
Azonban van egy kis probléma, hogy a kiírásban nem ez állt, hanem kizárólag az alábbi:
"Mely esetekben képzelhető el?"
Ha ERRE tud valaki válaszolni, az írjon nyugodtan.
De csak az!
Hiszen egyedül ez áll a kérdésben.
Nézd, én is voltam huszonéves, szerettem, kedveltem a barátnőimet akkor is. De közös szexhez nem volt és ma sincs gusztusom velük, ahogyan nekik sem velem. Nekem teljesen hetero beállítottságú barátnőim vannak, én is az vagyok. Manapság viszont egyre többen felvállalják a két irányt. Sokan "kíváncsiságból" (ugye ezzel takaróznak sokan) kipróbálják a saját nemüket is. Az internetes nyalakodás képeken a kis csajoknak meg nem egyenlő a közös fsz használattal. Inkább magamutogatás, lájk vadászat.
Szerintem az a bizonyos eset meg ami téged érdekel, az maximum két biszexuális nő között képzelhető el. Valódi heteroszexuális nőknek nem lesz gusztusuk egymáshoz a pasival középen.
Félreértettél. :) Nem baj, csak én nem erre gondoltam. "Egy háztartásban (nagy ingatlanban, elszeparált lakosztályokkal is felvértezve, jólétben) együttélve." Nem véletlenül írtam a külön lakrészeket. :) Férfi létemre én sem tudom elkepzelni a közös szexet.
Amint én felvázoltam az a közös, egymást támogató, testvéri/baráti/bajtársi szeretet (nem szerelem), ahol egymás "alázása" helyett egymás (mint a legjobb barátnőknél) segítése/felemelése, gondok esetén egymás vigasztalása lenne. A férfi pedig mindent, amit csak tud megadna nekik egyenlően. És higgyétek el, őszintén szeretné őket!
Értem, amit írsz,hidd el. :) De továbbra is csak azt tudom írni, hogy a gusztus az alapja az egésznek. Lehet nem egy időben dugsz velük, hanem mondjuk 2 óra múlva, 1 nap múlva, 2 nap múlva, stb.De akkor is közösen használnak úmond. Nekem ezért is elképzelhetetlen az, hogy pl. másodhegedűs legyek egy nős pasinál. Asszony után velem, utánam az asszonnyal, hát nekem ez brrr! :D A víz az kevés. A tudatomat, gusztusomat az nem mossa ki. Igen, nagyon finnyás vagyok. Kicsi korom óta, és nem tudok ebből kinőni.
Ez is rendben van eddig, csak:
Ez egy. Millió más nő van, akik nem "finnyásak", ahogy te fogalmaztál. Erre kérdeztem rá, hogy mely esetekben képzelhető ez el?
Kettő. Kicsit durva leszek, nézd el nekem, de nem tudom finomabban megfogalmazni: honnan tudod (ebben a lassan már mindenki (igen, sajnos nők is!) mindenkit megcsaló mocsok világban), hogy nincs, nem lesz (vagy nem volt) másik nő, akiket melletted dugtak?
Ha van/volt, vagy nem tudtál róla, feldughatod a finnyásságodat jó mélyre...
Nem sertés, de lehetett, vagy később lehet ilyen is.
Erről értekeztem fentebb. Hogy a temérdek titkolt "szerelem" helyett jobb a közösen felvállalt. (Feltéve, ha őszinte és megértő.) Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!