Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak miért jó fiatalabb nővel a szex?
Figyelt kérdés
35-40-es férfiknak a 20-as év elején járó nőkkel.. nem túl ügyetlenek, butuskák az együttlét során?
Nincs még annyi tapasztalutuk ilyen téren , nem zavaró?
2020. jan. 3. 18:36
21/24 anonim válasza:
Plusz lepontozza valamelyik menstruáló létforma.
22/24 anonim válasza:
20-as éveim elején sokkal tapasztaltabb voltam mint most 30 évesen.Akkoriban szinte naponta volt akció,mostanában pedig hetente max 1-szer.Ez pedig olyan kicsit,mint a sport.Ha nem csinàlod,egyre rosszabb.Ezzel meg akartam cáfolni azt,hogy a 30 éves nő sokkal jobb az ágyban.Viszont ez korral jár,az is igaz,hogy a munka meg a karrier ma fontosabb,mint a szerelmi együttlét.Nem én akartam,hogy így legyen, így alakult.A párom is sokat dolgozik,neki is van jobb dolga,mint tiniket hajkurászni.A mai fiatal lányok többsége meg amúgy is túlsúlyos,nem igaz,hogy feszesek meg semmit sem kell tenniük azért,hogy jó formában legyenek.Aki törődött magával fiatalon is,később sem engedi el magát.
23/24 anonim válasza:
Nem tudom az idősebb férfiaknak mi jó mi nem, de én utálok idősebb férfival lenni, rohadt nagyképűek az olyanok akik direkt fiatalabbra hajtanak, és csak az évszámról papolnak. Ezeknek a vonzerejük nulla. A párom kb velem egyidős, sose cserélném le egy papira mert előadja itt magát hogy mer a hagyományok meg mer a szokások. Volt olyan szokás is hogy 70 éves faszi vett magának 12 éves kislányt, az meg sírva búcsúzott el a gyerekkorától, kösz menjetek a szokásaitokkal a tudjátokhova.
24/24 anonim válasza:
"Plusz lepontozza valamelyik menstruáló létforma."
21-es válaszoló a tipikus esete a fiatalabbra hajtó fasziknak, semmibe nézik ezek a másikat. Vesznek maguknak egy nőt hogy k nagymenőnek érezzék magukat a kis csicskák, mert azok, akármennyire nagyra tartják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!