Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tolem egy gazdag pasi mikor sokkal jobb csajokat feltudna szedni?
Én is tehetős vagyok. Olyan párom van aki mindenért megdolgozott. Helyén tudja kezelni a dolgokat, normális értékrendje van. A dolgoknak nem az árát nézi hanem az értékét.
Soha nem jönnék össze olyannal akinek a külső és a pénz a minden.
Én a semmiből lettem jól menő vállalkozó, és nekem is az aranyos szerény lányok jönnek be.
"sokkal jobb csajokat fel tudna szedni" - A topmodell alkat plázacica nem mindenkinek jobb csaj... persze szép, de a pénzedre hajt (mert kell neki új ruha, új teló, új kocsi, utazás meg buli), és családot, gyereket nem igazán szeretne, így részemről, ha hosszú távon nem lehet tervezni, eleve felejtős a dolog.
29/F
Bizony, a topmodell plázacicáról, a legtöbb férfinek az jut eszébe, hogy drága, magas fenntartású, követelőző, akiben nerm lehet megbízni, de dugásra azért jó.
A visszafogottabb csajokat látják többre is alkalmasnak, bár gyakran velük is pofáraesnek, mert kiderül, hogy a szende lányka csak szerep, vagy úgy kinyílik a csipája a rajongástól, hogy a fentivé válik...
Ezért kell eleve jó nőt választani.
Választunk egy atlagosat nagy lesz az arca de átlagos marad.
Valasztunk egy jó nőt , nagy az arca de párszor kiderül nem is annyira gaz, sőt, rendes csaj, mellette jól is néz ki.
Később az is megoregszik és veszít a minosegebol de addig van egy korrekt nonk.
Na ezért nem éri meg gyenge minőségű novel kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!