Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor beszéltek a párotokkal naponta?
Amikor nem találkoztok, hányszor beszéltek?
Itt most telefonra, messengerre, mindenre gondolok.
Napi 1x vagy 2x?
Mennyi időt?
Én a párommal reggel is meg este is de azon gondolkodok, hogy elég lenne este is mert reggel nagyon el tud menni vele az idő.
Reggel este alap pár szó, elköszönés. Napközben változó, van amikor kb 2 óránként írunk, van hogy pl 5 órán keresztül semmi,pláne ha én délután dolgozom.
N27
Amíg nem éltünk együtt, addig napi 20-25 kisebb-nagyobb üzi, vagy legalább egy vigyor.
Utána már kevesebb.
De, ha sajnálod rá az időt, hát ne pazarold ilyesmikre!
A legjobban az húz fel, mikor elmegy közbe 10 percre de nem is mondja meg. Meg már kezd nekem unalmas lenni egy-másfél órát reggelente írogatással tölteni. Főleg most, hogy vizsgáim vannak. Meg én gyorsan gépelek, ő dupla annyi idő alatt és nekem ehhez nincs türelmem.
Meg nem is látom sok értelmét minden nap reggel beszélni.
Vagy nem is tudom de mindegy.
Amíg nem éltünk együtt: reggel 1-1 sms, nappal, ha történt vmi érdekes, délben telefon, délután találkoztunk, este még sms v telefon.
Házasként gyerek nélkül csak ha történt vmi érdekes, illetve délben telefon.
Gyerekekkel: ugyanaz, plusz egyszer beszélünk reggel is telefonon, amikor kelnek a gyerekek, mert mindig hiányolják apát a hétköznapokon. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!