Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért játszmázik velem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszmázik velem, ha csak szex van köztünk?

Figyelt kérdés
Kölcsönösen keressük egymást, ha éppen kedvünk tartja. Azt tudni kell, hogy nagyon sokat tepert értem, rengetegszer utasítottam vissza. De úgy voltam vele, hogy kell az eü. szex úgyhogy miért ne lehetne? Ez idő alatt volt, hogy visszamondtam 1-2 talit, mert nem értem rá vagy megjött. De ha én akarok vele szexelni van, hogy fél napig nem válaszol vagy “kitalál” valami indokot, hogy miért nem jó neki és eltűnik, mintha olyan fontos ember lenne. Szóval evidens, hogy játszmázik! De erre mi szükség?
2020. jan. 2. 01:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
De hát a kérdező is mondja le a talikat ilyen -olyan indokkal...
2020. jan. 2. 07:45
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Azért játszik veled, mert egy szexuális játékszer vagy. Mit gondolsz, ilyen múlttal melyik férfi fog téged komolyan venni?
2020. jan. 2. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom annyira nincs kiéhezve hogy rád másszon. Nekem is volt már ronda szexpartnerem akit csak akkor szedtem elő ha nagyon ki voltam éhezve.
2020. jan. 2. 08:32
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Szép új világ, amikor a szent szexualitást egészségügyi szexé degradálják. 🤔
2020. jan. 2. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem játszmázik. Szimplán szexkapcsolatban vagytok, és nem kell beszámolnia róla, hogy mi dolga van. Akkor találkozik veled, amikor üríteni akar. Ennyi.

És azért hódított meg, mert pont az tetszett neki, hogy van benned kihívás. Lehet, hogy most másért is ugyanezt teszi. Az meg, hogy lenézed, hogy másnak nem kell.. Hááááát...

2020. jan. 2. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
Hiába akarod rávetíteni a hülye gondolataidat, az ő fejében nem a tieid vannak. Csak szexel veled néha, ennyi. És de, lehet neki más csaja is. Sőt, jobb elfoglaltsága is. Nincs aranyból a lyukad, nyugodj meg.
2020. jan. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!