Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit árul el a pasi/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit árul el a pasi/férfi személyiségéről?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akinek soha semmi más nem jár a fejében csak a szex, csak ettől boldog.

A félreértés elkerülése végett itt nem arra kell gondolni, hogy "minden férfinek csak ez jár a fejében", hanem tényleg csak ez.

Nem érdekli, hogy a nő mivel tölti a napjait, nem érdekli, hogy a nő éppen mit érez, szomorú e, magányos e, boldog e, mik a tervei, nem érdeklődik sem a családja felől, nem jár randira, nem akarja megismerni a nőt, maga a nő személye sem érdekli, tehát mint ember, csak a szex jár a fejében és ez nem konkrét nőre vonatkozik, hanem minden egyes nőre.

Nincs abszolút semmi más célja csak a szex a "kiszemelt" nővel, amit azért raktam idézőjelbe, mert mint írtam nem foglalkoztatja soha, hogy amelyik nőbe ép belebotlik, mit akar, mit érez stb. amit már leírtam az előbbi sorokban.

Nem "skalpvadász", nem "macsó", hanem tényleg nem tud meglenni szex nélkül, de nem jár idegességgel aközött az idő között miközben keresi a partnert, egyszerűen csak boldogtalannak érzi magát, üresnek, mintha csak azért született volna, hogy minél több nővel, minél többször. Semmi más öröme nincs, viszont nem kábítja a nőt (bár van mikor megteszi), de ezek olyasmi kábítások, hogy előre leszögezi ugyan, hogy nem akar párkapcsolatot, de mindenképp akar legalább 2-3 vagy esetleg több szexet, amit már joggal lehetne szexkapcsolatnak is hívni, de itt nem erről van szó, hanem tényleg ha tehetné a házból sem engedné ki, persze nem rabszolgasorsról van szó, legalábbis a férfi szemszögéből nem, de ha a házból ki is megy akkor reméli, hogy vissza is talál.

Tudom furcsa, de bizonyos értelemben nem korlátozza a nőt, bizonyos értelemben viszont igen, mert a nők inkább emocionális lények, ők nem érik be a "csak testiség"-el, érzelmeket is várnak, főleg ha komolyabbra fordul a dolog, amit a férfi nem akar, nem akar érzelmeket csak szexet. Nem akar randira járni, nem akar ismerkedni, csak szexelni. Ha nincs partner a nap 24 órájában képes magát kielégíteni naponta 4x 5x is akár, nem bírja ki, de mint írtam nem jár görccsel, pánikkal, hogy úristen most mi lesz, meg ez meg az, csak üres enélkül az élete, magányos, de nem érzelmek terén csak testiség terén, kell neki egy nő, egy állandó partner, akivel kiélheti a szexuális vágyait anélkül, hogy a partner ellenkezne. Ami viszont nehéz, mert ezt is leírtam a nők nem érik be ennyivel, de a férfi nem tud mit kezdeni a helyzettel, csak szexet akar, naponta akár többször is.

2019. dec. 28. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Hát konkrétan engem sem érdekelnek a nők nyűgei, de szexre sem kellenek. Ettől én jobb vagyok, mint a felvázolt illető?
2019. dec. 28. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
22%

18-25 legtöbb pasi így van ezzel

Csak nem mondjak így ki, ő igen, tehát ő őszinte.

2019. dec. 28. 14:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy valami nincs rendben a fejével. A testiség nyilván fontos és a férfiak jobban el tudják különíteni az emocionális részt a fizikaitól, de ettől függetlenül akit leírtál az csak valóban használati tárgyként tekint a nőkre és emellett valamiféle szexuális parája is lehet mert napi többször érezni a vágyat minden egyes nap, az gáz...
2019. dec. 28. 14:44
 4/12 Izabella220 ***** válasza:
27%
Ez talán a szürke ötven árnyalata😅
2019. dec. 28. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ajánlanék neki egy pszichológust. Szerintem ez már beteges szint és valami nagyon el van nyomva.
2019. dec. 28. 15:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt semmiféle "személyiség". Totál üres.
2019. dec. 29. 02:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
En ilyenekbe botlok évek óta sajnos
2019. dec. 30. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Ez idöszak csak.
2019. dec. 30. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Leírás alapján buta ösztönlénynek tűnik, ha napi 4-5x önkielégít, valószínűleg nincs munkája és szülei tartják el. Szerintem ne tervezz vele kapcsolatot.
2020. ápr. 6. 23:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

35 felett is akad ilyen ember. Kábít, meg játsza a hős szerelmest, szinte vért izzad, hogy megdughasson. Ha pedig valami miatt magad alatt vagy, nem érdekli mi játszódik le benned, csak az, hogy a rossz kedved miatt nem jut pu.ncihoz. :) Hamar tovább is lép, sőt biztonsági játékos. Több vasat tart a tűzben. És sérti az egóját, ha még nem kapott meg.

Önző ösztönlény az ilyen.

2020. ápr. 7. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!