Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a nagyon szép nők egyedül vannak?
Van kb 5 nagyon nagyon vonzó nő, akikkel egy iskolába jártam. Az összes szingli!
Az átlag Julcsikat meg elveszik és szülnek...
Ti értitek ezt?
Egy szép és vonzó nő is lehet háziasszony, nem csak az átlagos, lepukkant, elhízott asszonyka.
Fordítva is igaz, egy átlagos nő is lehet lusta, életképtelen és örökké szingli.
Rólam pl kevesen tudják, hogy szeretek, tudok is főzni, takarítok, rendet teszek és normális vagyok. Mindenki rácsodálkozik, hogy te? Te komolyan tudsz halászlét főzni? Mert hogy ők nem nézték volna ki belőlem, mert ugye aki magas, szép és csinos az csak béna lehet...Az a baj, hogy az emberek többsége a külsőböl indul ki.
Ja. És éppen babát várok úgy mint az "átlag" nő. És szülésnél is annyit fogok szenvedni mint ők. Szóval erről ennyit.
Minél többet tud nyújtani az ember és minél intelligensebb, annál ritkábban akad olyanba, akit egyáltalán el tud viselni maga mellett. És ez csak az elviselés, hogy ne akadj ki a másik ostobaságán meg igénytelenségén. A vonzalom és a párkapcsolat majd csak ez után jön.
Minél komplexebb és sokrétűbb valaki, annál inkább válogat és annál keményebb dió még a sok jelentkező ellenére is megtalálni a megfelelő embert. És minél több lábon áll és minél több dolog van, amit élvezhet az életében, annál inkább játéknak vagy plusznak fogja fel a párkeresést, amivel tulajdonképpen ráér, semmint életcélnak vagy sürgető kérdésnek. Bárcsak mindenki így élne...
Ha egyedül van az ember tartósan akkor nyilván van vele valami kvanagy probléma. Ha annyira tökéletes külsőleg akkor csakis a toronyban lehet baj.
Ebből is látszik hogy nem minden a külső.
Nem tartom szépnek magam, de nagyon sokan megbámulnak. Nők is.
Beszólogatni cigók, építkezésen dolgozók, kocsma látogatók szoktak vagy gyerekek(14-24).
Kezdeményezni nekem kell, különben sosem lenne senkim. Aki nagyritkán bepróbálkozik az házas, vagy olyan szinten nem való hozzám, hogy na. Sem külsőleg,sem személyiség szempontjából. És még mindig nem vagyok szép.
Nem hinném, hogy hülye lennék 2 diplomával. Viszont, ha nincsen kedvem beszélgetni akkor nem fogunk. Úgy is reagálok, amiből az jöhet, hogy üres vagyok,de nem.
Egyébként már nem szívesen ismerkedem, barátkozom. A kötelező kört lefutom,de ennyi.
Normálisan élek, rend és tisztaság van. Amit szeretek kajákat azt meg tudom főzni.
Sosem voltak jóképű partnereim. Ezt sokszor megkaptam másoktól és az adott partneremtől is(hogy mit akarok én őtőle). Olyan volt, aki nekem tetszett.
Volt egy élősködő, azóta nagyon óvatos vagyok.
Senki nem akart elvenni, ilyen veszély nem fenyeget. Pedig szerintem átlagos vagyok.
Én azért, mert bonyolult ember vagyok, és nem akarok ezzel másokat terhelni. Talán létezik olyan, aki illene hozzám, és még tetszik is, de nem tudom, mikor találok rá.
Amúgy mzg teljesen jól érzem magamat szinglikent is, teljes az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!