Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a nagyon szép nők egyedül vannak?
Van kb 5 nagyon nagyon vonzó nő, akikkel egy iskolába jártam. Az összes szingli!
Az átlag Julcsikat meg elveszik és szülnek...
Ti értitek ezt?
Magas elvárások.
Nem merik őket megközelíteni a férfiak, félve az elutasítástól.
Karrier.
Hasonlo külsejű ferfit keresnek.
Túl nagy az egojuk és gazdag férfit akarnak.
Átlag Julicsnak meg bárki jó.
Mert belül üresek.
Mert csak a külsejüket tanulták meg fejleszteni, a belsőt nem, ezáltal alkalmatlanok egy kapcsolatra.
Szexben dettó, azt hiszik elég, hogy jól néznek ki.
Szerencsételenek
A hercegre várnak
Irreális elvárások
Nincs szerencséjük
stbstbstb
Mi az átlag Julcsi előnye a megközelíthetetlen, magas elvárásokkal rendelkező bombázókhoz képest?
-Házias, jó anya lesz belőle és önmagamért szeret. Ha csak 7 végén moziba tudunk elmenni és nem egy 5 csillagos méregdrága wellnesre, annak is örül. Odaadó az ágyban lehet vele sokmindenről beszélgetni stb.
-A bombázóknál mindez nincs meg (a nagy részüknél)de elvárásaik vannak... nem kicsik.
Tehát átlag Julcsival a szex után azon gondolkozom, hogy ha nálam alszik reggelivel lepem meg
-A bombázóval pedig letudjuk a szexet és azon gondolkodom, hogy minél hamarabb hazamenjek tőle vagy hazaküldjem.
Én szép/vonzó vagyok és egyátalán nem vagyok üres belül. Nagyon figyelek a belsőmre, arra hogy jól legyek, mert onnan árad az igazi szépség.
Szexben is aktív vagyok, nem csak várom a sült galambot.
Nem kell egyből arra gondolni hogy aki szép, az hülye és egy nagy nulla belül.. van hogy csak így alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!