Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül, szép csendesen például a hivatásodnak élve jobb lenni mint "családdal és barátokkal" körülvéve?
Én eddig egyedülálló voltam/vagyok, így az egyedüliséget totál ismerem. Néha azonban rám jön ez a "jó lenne, ha lenne végre mellettem valaki" érzés, és kipróbálni milyen is a közös program.
De félek is ettől, mert látom, hogy a családok, párok nagy része csak egy álarc mögötti életet élnek. /F/
Igazából szeretek családdal lenni, csak a szokásos kérdéseket utálom. Mikor lesz már párod, ha éppen van akkor mikor lesz az esküvő, régi exekről kérdeznek akiket próbálok elfelejteni, mikor mondok fel és találok új munkát, hogy megy a meló, stb.
Szinte lehetetlen egy érdekes témába mélyebben belemenni, mert mindenki beszél mindenkivel, megy a small talk, hangzavar van, stb...
Igazából most annak örültem volna a legjobban ha lett volna párom és csak kettesben elutaztunk volna valahova, vagy akár itthon filmezni a takaró alatt. De kicsit több mint egy hónappal karácsony előtt úgy alakult hogy nincs, szóval ja... /F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!