Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, hogy a szilvesztert nem a párjával tölti az ember?
7 hónapja vagyunk együtt, hétfőn egész nap és kedden délutánig nálam volt. Este 6 körül bejelentette, hogy ő a testvérével meg a haverokkal fog szilveszterezni. Engem nem is hívott. Nyár óta vagyunk együtt. Nem akartam vitatkozni de nem esett jól.Én meg itthon voltam TV-ztem. Úgy volt, hogy majd bemegyünk a városba megnézni a tűzijátékot de így ez elmaradt. Ma délután meg hívott, hogy milyen jót buliztak.
26L
Mi egy hónap után költöztünk össze es lassan kibújik a pocaklakónk. En 7 hónapig nem tudnék várni.
Na de. Az egyik exem ezt eljátszotta velem anno. Aznap reggel közölte, hogy ő haza megy mert a barátai buliba hivták. Ebed után elment.
Pár héttel később kiderült, volt neki más es azzal szilvezterezett.
"Szerintem 7 hónap után nem szokás összeköltözni senkivel. Külön városban élünk. Én még anyuval élek, itt is dolgozok"
milyen szokás szerint? asszony, már nem a középkorban élünk, vagy a 80as években, mint a szociban. mi a nejemmel 2 hónap után összeköltöztünk, 1 évre ra már gyerekünk lett, most vagyunk 12 eves hazasok... lehet lepontozni, mert látom az a jo valaszokra megy...
Nem az a gond ezzel, hogy másik társasággal szilveszterezett, hanem az, hogy veled nem beszélte meg. Sőt, ha jól értem, veled teljesen mást beszélt meg, kettesben tűzijátéknézést. Az lenne a jó, ha most elmondanád neki, hogy rosszul esett neked, hogy nem egyeztetett, mert te azt hitted, hogy ahogy megbeszéltétek, együtt lesztek, és te így hoppon maradtál, mert te nem tudtál ennyire hamar saját programot szervezni.
Ha ettől megsértődik, akkor nem érdemes vele maradnod, mert nem érdekli, hogy neked mi a jó, és csak boldogtalanná tenne hosszú és rövid távon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!