Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, hogy a szilvesztert nem a párjával tölti az ember?
7 hónapja vagyunk együtt, hétfőn egész nap és kedden délutánig nálam volt. Este 6 körül bejelentette, hogy ő a testvérével meg a haverokkal fog szilveszterezni. Engem nem is hívott. Nyár óta vagyunk együtt. Nem akartam vitatkozni de nem esett jól.Én meg itthon voltam TV-ztem. Úgy volt, hogy majd bemegyünk a városba megnézni a tűzijátékot de így ez elmaradt. Ma délután meg hívott, hogy milyen jót buliztak.
26L
Szerintem 7 hónap után nem szokás összeköltözni senkivel. Külön városban élünk. Én még anyuval élek, itt is dolgozok.
Ő 40km-el arrébb lakik és ott dolgozik. Idővel persze összeköltözés a vége.
Én 3 hónap után költöztem össze a párommal, aki már a vőlegényem. Felnőttek vagyunk, nincs olyan, hogy mikor szokás. Minél jobb a kapcsolat, annál hamarabb igénylitek. A te pasid szerintem max szexre tart téged, amíg nem talál mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!