Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön ez tényleg így megy?
Hülyeségeket beszélnek szüleid, a nyelvet secc-perc alatt meg lehet tanulni, ha alatt az ember, S ha ismered a nyelvet, lehet ismerkedni.
Szüleid se nagyon éltek külföldön, ha azt hiszik szóba se állnak veled, biztos van olyan ember de legtöbben szívesen ismerkednek.
Semmi perc alatt meglehet tanulni a nyelvet mi? Meséljetek még!
Figyelj kérdező. Ha tudsz csajozni otthon, akkor külföldön is fog menni. Ennyi , semmi több nem kell hozzá. Ha nem megy a csajozás, akkor kint nagyon rossz helyzetbe leszel.
De én azt tudom csak ajánlani hogy mindenképp menj külföldre dolgozni, még fiatal vagy. Kapd össze magad anyagilag, lehet közben párt is találsz. Ha nem , és egyedül érzed magad, akkor meg pár év után hazamész. Pénz már lesz a zsebedben.
A szüleid szerintem nem voltak még Hollandiában. Nem zárkózottak azok a lányok, hogy finoman fejezzem ki magam.
Gépbeállító az meg a gyári munka egyik csúcsa, itthon is szarrá fizetik, ott még inkább.
Nekem is van 24 éves fiam, hát nagyon nem az én gondom, hogy miféle társkapcsolati, vagy szexuális élete van, az abszurd.
Már csak azért is menjél, hogy kicsit essen már le nekik, hogy felnőtt a gyerekük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!