Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a magyar lányok ennyire elfajzottak, vagy külföldön is így megy?
17:38 és 17:39-es válaszoló vagyok
egyébként mellesleg én is azt gondolom hogy ez nagyon alapos általánosítás és egyáltalán nem értem a sok embert aki divatból ler*bancozza a magyar lányokat mostanság. amiket az imént leírtam azok is csak nagyon erős általánosítások voltak, hiszen természetesen rengeteg értelmes van a nyugati lányok között is. narrációm leginkább az általános műveltségre utalt, és nem a r*banckodásra.
Jártam már mindenfelé a világban, az alapvető különbség, hogy sokkal közvetlenebbek. Örülnek, ha egy férfi felfigyel rájuk, és szívmelengetően visszamosolyognak. Barátságosak, kedvesek.
Nincs ez a tipikus magyar: "Mit akarhat tőlem?!".
Tehát, igen! Még itt Magyarországon is felemelő érzés összefutni külföldi lányokkal, mert egyszerűen tudnak örülni a figyelemnek, kedvességnek, gesztusoknak, mindenféle elvárás nélkül.
Engem már idegesít, hogy egyszerűen nem lehet értelmesen férfi nő kommunikációt folytatni kolléganőkkel sem, egyetemen sem (tisztelet a kivételeknek), mert mindig ottvan az a tipikus magyar női hozzáállás, hogy "akarok-e ettől valamit vagy sem, ha nem, akkor jobb nem is kapcsolatba kerülni vele".
A szerbiai magyar nők és szerb nők is sokkal kedvesebbek, közvetlenebbek az itthoniaknál.
Lehet, hogy a magyar nők már létfenntartó üzemmódba kapcsoltak. Mint az az élőlény, amely már csak a kajára reagál, másért megmozdulni sem képes.
Bár lehet, hogy a létbizonytalanság az oka, és a megmentő férfitől várják sorsuk jobbra fordulását!
A magyar nők a legszebbek! És tudják is. Tapasztaltam én is, hogy más országokban pontosan 2 másik országban tényleg közvetlenebbek és nem nézik le a feléjük közeledő srácokat.
Azt, hogy világszínvonalban tényleg így van-e nem tudom mert csak 2 másik országban jártam. Sajnos nem tudni, hogy manapság miért ilyen nagy az elvárásuk a magyar lányoknak.
Tisztelet a kivételnek természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!