Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos lánynak, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos lánynak, milyen pasi “jár”? Kiknél van esélye?

Figyelt kérdés

Egy széparcúnak mondott, vékony, egyetemista lánynak, milyen fiúknál/férfiaknál van esélye ha komoly kapcsolatot keres?

Túl sokat várna el azzal hogy legyen nála magasabb, dolgozzon és ne úgy nézzen ki, mint aki sosem törődött magával?

2019. dec. 30. 11:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%

Ha mindenki csak szexkapcsokatot akar tőled, lehet erdemes neked is elgondolkozni hogy miért.

Ha a kacsa nem tud úszni..

2019. dec. 30. 12:52
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

Most akkor átlagos, vagy széparcú és vékony? Mert utóbbi nagyon nem átlagos. Az már szép. És egy szép lány nyilván előnyben indul a férfiaknál, mivel náluk ez az elsődleges szempont párválasztásnál.

Átlagos nőknek nyilván átlagos pasi jár. Mindegyiken van egy kis felesleg, vagy pálcikák, meg van valami torz az arcukon. Ilyen az átlagos. Én átlagos vagyok. Párom átlagos.

2019. dec. 30. 13:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem átlagos, bár ez is relatív. Nálam az átlagos az, ha valakinek van magasabb (felsőfokú) végzettsége, nem cél nélkül botorkál az életben, igényes (ápolt arc, fogak, kezek), valamennyire ad a megjelenésére, nem arra gondolok, hogy drága ruhák vagy csak elegáns, hanem hogy nem nem anya öltözteti😄 Lehet az illetővel értelmesen beszélgetni és az érzelgősebb, illetve a szexuális igényeim is kitudja elégíteni. Bár talán az utolsó 2 több mint az átlag, de nem igazán várok el olyat amit én nem tudok megadni.
2019. dec. 30. 15:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Olyan eset nem létezik, hogy mondjuk holnap vizsgázok, így nem mentem el sehova? Mindenféleképpen csak kamu lehet a dolog?😄
2020. jan. 1. 01:13
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Itt gyk-n az is átlagosnak mondja magát, aki harmincas éveiben 40-esnek néz ki, behízta a fejét és kopaszodik. Az átlagos nő nekik mindehhez egy minimum 10 évvel fiatalabb, vékony, csinos nő. És roppant önfeláldozóan az ilyen nőktől már párkapcsolatot is akarnak :D
2020. jan. 1. 01:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlen arra gondoltam, hogy itt találjam meg a párom, csak szimplán elgondolkozom hogy túl sok-e az elvárásom vagy sem.
2020. jan. 1. 01:24
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem sok, de itt reális válaszokat férfiaktól nem kapsz.
2020. jan. 1. 01:25
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

Igazából ezek mind fizikai dolgok, kivéve hogy dolgozzon. Legyen magasabb meg ne úgy nézzen ki mint aki nem törődött magával.

Olyan pasi "jár", akit a személyisége miatt szeretsz. Ennyi a válasz.

Ha úgy gondolkodsz hogy valakihez "túl rossz" vagy "túl jó" vagy máris rosszul állsz hozzá az egészhez.

2020. jan. 1. 03:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez a kiegészítés méginkább rátesz arra, hogy nem átlagos lányról van szó, magas elvárásokkal. Most már legyen diplomás is, jóképű, sikeres, stbstb... szóval a szőke herceg fehér lovon. Na jó, annyiról le tudsz mondani, hogy nem baj, ha nem szőke, és a lónál sem érdekel, ha csak törtfehér.

Szóval ez nem átlagos, hanem a felső 10%. Őket mutatja a TV, ők szerepelnek a filmekben.

Ezzel amúgy semmi baj, mert ha te egy szép arcú vékony lány vagy, diplomával és egyebekkel, akkor olyan elvárásaid vannak, amiket te magad is teljesítesz. Így oké. Csak arra hívnám fel a figyelmedet, hogy nézz szét az emberek között kicsit jobban! Hogy milyen is az átlagmagyar, pl egy teszkóban. Oda jár gazdag és szegény is, fiatal és öreg...

2020. jan. 2. 06:46
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Na azért az átlagos nők is finoman szólva távol vannak a gusztusos és kívánatostól. Ha már minden férfi egy elhízott és kopaszodó, ráadásul full igénytelen. Én ha szétnézek a lányom osztálytársai anyukái között, sőt, ha az egész iskola diákjainak anyukái között, akkor az egy kezemen meg tudnám számolni hogy mennyi csinos nő van ott. Na jó, a három újjam is sok lenne.
2020. jan. 5. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!