Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos lánynak, milyen pasi “jár”? Kiknél van esélye?
Egy széparcúnak mondott, vékony, egyetemista lánynak, milyen fiúknál/férfiaknál van esélye ha komoly kapcsolatot keres?
Túl sokat várna el azzal hogy legyen nála magasabb, dolgozzon és ne úgy nézzen ki, mint aki sosem törődött magával?
nem sok ez az elvárás. De ha nem találsz, akkor nem jó körökben forogsz...
budapesti férfi
Nem magas de miért kell dolgoznia, egyetemista miért nem jó?
Egyébként egy szép arcúnak mondott, vékony egyetemista lánynak annyi udvarlója van hogy nagyon kétlem, hogy ilyen kérdésekre szorul.
HA, elmegy egy fodrászhoz, sminkeshez, odafigyel az öltözködésére, akkor egy "széparcúnak mondott, vékony, egyetemista lánynak" komoly, FÉRFI partnere is lehet.
Megcsinálhatja a szerencséjét.
Nálam 3-5 évvel idősebb férfit keresek és akkor örülnék ha a párom már dolgozna (hiszen csak nem csúszik ennyit egyetemen, kivétel az orvosi)
Sminkelni nem szoktam magam, úgy gondolom hogy amiatt mert van egy pár hiba az arcomon nem kell levakolnom. Szempillaspirált, rúzst szoktam használni, annyira meg nem vagyok gazdag, hogy sminkeshez járjak😄
10: én is ezt tapasztaltam. Ezekkel az okádék szutykokkal Dunát lehetne rekeszteni. Normálisat találni a 20-as korosztályban, aki nem ilyen, de nem is egy sérült, reménytelen ember, majdhogynem lehetetlen.
Amúgy kitartást és tényleg, jobban teszed, ha elvársz többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!