Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar a párom előélete?
Nos, elég féltékeny típus vagyok, nem volt jó előéletem, sokat buliztam és sok lánnyal voltam együtt, amióta párommal együtt vagyunk, megértem és keresztény életet folytatok, mindent megbántam.
Nagyon sok veszekedés fakad abból a mai napig, hogy felhántorgatom dühömbem azokat akikkel a párom kavart vagy esetleg lefeküdt stb., tényleg elég gázos krapekok voltak. Mai napon, illetve tegnap este történt, hogy elolvasgattam a régi üzeneteket a messengerében, mert egyszerűen nem hagyott nyugodni, és zavar, hogy sok dolgot nem mesélt el, vagy nem úgy, ahogy volt. Egyszerűen iszonyodok a gondolattól, hogy ilyen undormányokkal is együtt volt... :(
Jegyben járunk és kisbabát vár tőlem, nagyon szeretem. Valaki tudna erre a fajta féltélenységemre megoldást találni vagy javasolni? (Párom is iszonyat féltékeny, teszem hozzá ő meg alaptalanabbul)
20/f köszönöm mindenkinek! :)
"sokat buliztam és sok lánnyal voltam együtt"
Ő elfogadott téged ezzel a múltaddal együtt.
Ha sokáig csinálod még, hogy Te ennek ellenére felhánytorgatod a múltját, akkor előbb-utóbb elege lesz ebből, és eltávolodik tőled először érzelmileg, lelkileg, aztán jó eséllyel fizikailag is.
Azt szeretnéd, hogy pár év múlva már külön éljetek, aztán csak idő kérdése legyen, hogy más férfi nevelje a volt pároddal együtt a kisfiadat / kislányodat?
Ha nem tudsz ezen túllépni, akkor szerintem érdemes lenne terápiás segítséget keresned, vagy még inkább együtt mennetek párterápiára, vagy pasztorálpszichológushoz, főleg, ha a párod is "iszonyat féltékeny".
(Nyilván csak akkor, ha nem azt a sorsot szánjátok a születendő gyermeketeknek, hogy vagy csonka családban, vagy egy feszültséggel és konfliktusokkal terhelt családi közegben nőjön fel.)
A féltékenység önbizalom hiányából fakad.
Kezdj azon dolgozni, hogy megszereted és elfogadod magad.
Zsák a foltját esete a tiétek.Mindketten "dicső" múlttal rendelkeztek, nincs mit egymás szemére felhánytorgatni.
"Egyszerűen iszonyodok a gondolattól, hogy ilyen undormányokkal is együtt volt... :("
Számára is undormányok lehetnek azok a lányok, akiket te dugtál meg.
Ha 20 évesen ilyen szinten vagy és gyereked lesz nem sok jót látok a jövőben.
Ezzel a gyerek témával kellett volna még várni jó pár évet.
Ehhez hasonló dologban mit ajànlanàtok? Pszichológust vagy pszichiàtert? Privàtban kaphatnèk neveket lègyszives?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!