Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar a párom előélete?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zfarkas kérdése:

Miért zavar a párom előélete?

Figyelt kérdés

Nos, elég féltékeny típus vagyok, nem volt jó előéletem, sokat buliztam és sok lánnyal voltam együtt, amióta párommal együtt vagyunk, megértem és keresztény életet folytatok, mindent megbántam.

Nagyon sok veszekedés fakad abból a mai napig, hogy felhántorgatom dühömbem azokat akikkel a párom kavart vagy esetleg lefeküdt stb., tényleg elég gázos krapekok voltak. Mai napon, illetve tegnap este történt, hogy elolvasgattam a régi üzeneteket a messengerében, mert egyszerűen nem hagyott nyugodni, és zavar, hogy sok dolgot nem mesélt el, vagy nem úgy, ahogy volt. Egyszerűen iszonyodok a gondolattól, hogy ilyen undormányokkal is együtt volt... :(

Jegyben járunk és kisbabát vár tőlem, nagyon szeretem. Valaki tudna erre a fajta féltélenységemre megoldást találni vagy javasolni? (Párom is iszonyat féltékeny, teszem hozzá ő meg alaptalanabbul)

20/f köszönöm mindenkinek! :)

2019. dec. 27. 02:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlik, ez önsanyargatás. Azt kell megérteni, hogy az a múlt, nektek meg a jelenbe kell élnetek. Azon már nem lehet változtatni, ami megtörtént, viszont most veled van, és a te gyereked várja, nem?
2019. dec. 27. 02:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust. Ha nem tudod elfogadni, hogy ő kikkel volt és miket csinált, akkor biztos, hogy őt akarod? Mi van, ha újra előjön, hogy neki más típusú férfiak kellenek? Másrészt meg: Miért zavar egyáltalán?
2019. dec. 27. 02:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"sokat buliztam és sok lánnyal voltam együtt"

Ő elfogadott téged ezzel a múltaddal együtt.

Ha sokáig csinálod még, hogy Te ennek ellenére felhánytorgatod a múltját, akkor előbb-utóbb elege lesz ebből, és eltávolodik tőled először érzelmileg, lelkileg, aztán jó eséllyel fizikailag is.

Azt szeretnéd, hogy pár év múlva már külön éljetek, aztán csak idő kérdése legyen, hogy más férfi nevelje a volt pároddal együtt a kisfiadat / kislányodat?

Ha nem tudsz ezen túllépni, akkor szerintem érdemes lenne terápiás segítséget keresned, vagy még inkább együtt mennetek párterápiára, vagy pasztorálpszichológushoz, főleg, ha a párod is "iszonyat féltékeny".

(Nyilván csak akkor, ha nem azt a sorsot szánjátok a születendő gyermeketeknek, hogy vagy csonka családban, vagy egy feszültséggel és konfliktusokkal terhelt családi közegben nőjön fel.)

2019. dec. 27. 07:14
 4/10 Bence_ ***** válasza:
100%

A féltékenység önbizalom hiányából fakad.

Kezdj azon dolgozni, hogy megszereted és elfogadod magad.

2019. dec. 27. 07:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Zsák a foltját esete a tiétek.Mindketten "dicső" múlttal rendelkeztek, nincs mit egymás szemére felhánytorgatni.

"Egyszerűen iszonyodok a gondolattól, hogy ilyen undormányokkal is együtt volt... :("

Számára is undormányok lehetnek azok a lányok, akiket te dugtál meg.

2019. dec. 27. 07:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyereketek fog születni, ez a legeslegnagyobb megpróbáltatás amin egy kapcsolat keresztülmehet neked meg az a legnagyobb problémád, hogy kifel kefélt anno az asszony? A helyedben a jövő miatt aggódnék, nem a múlton rágódnék. Nagyon gyorsan szedjétek össze magatokat fejben, mert így egyelőre nulla az esélye hogy megfelelő, érzelmileg biztonságos környezetet nyújtsatok a gyereketeknek. Eleve nem kellett volna ezt bevállalni egy ilyen éretlen kapcsolatba. De még nem késő, még van egy utolsó lehetőségetek rendezni a dolgokat és elengedni a múltat, hogy a jövőre koncentrálhassatok. Elhiszem hogy nem könnyű túllépni bizonyos dolgokon de a gyereknevelés ezerszer nehezebb lesz, sokkal több elfogadásra lesz szükség és ha egy ilyen problémát nem tudtok megoldani akkor a fontosabb dolgoknál elvérzik a kapcsolatotok és 3 élet megy tönkre. Ez baromi nagy felelősség, és bár fiatalok vagytok, nem lehetetlen megcsinálni. Csak fel kell fogni, hogy már nem ti vagytok a legfontosabbak az életben, a büszkeségetek, féltékenységetek nem lehet az első helyen. Sok sok beszélgetés, megértés, önuralom kell, bizonyítsd be hogy alkalmas vagy rá, tudsz felelősséget vállalni, háttérbe tudod helyezni az önzőséged.
2019. dec. 27. 08:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha 20 évesen ilyen szinten vagy és gyereked lesz nem sok jót látok a jövőben.

Ezzel a gyerek témával kellett volna még várni jó pár évet.

2019. dec. 27. 08:53
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
74%
Itt is szakembert javasolnék. Nagyon nem vagy kibékülve se magaddal, se a helyzettel. A gyereknek meg nyilvàn ilyen élethelyzetben kell jönnie...
2019. dec. 27. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te megtértél, nem lettél jobb ember és a te múltad ugyanúgy nem törlődött ki, mint az övé. Ha igazán szereted, elengeded a múltban vájkálást és a jelennel foglalkozol. Egy pszichológus vagy párterápia mindenképpen jót tesz.
2019. dec. 27. 10:21
 10/10 anonim válasza:
100%

Ehhez hasonló dologban mit ajànlanàtok? Pszichológust vagy pszichiàtert? Privàtban kaphatnèk neveket lègyszives?

Üdv.

2020. jún. 2. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!