Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért számít egészségtelen pszichés működésnek, ha valaki szingliként nem boldog?
Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 22:34
21/22 anonim válasza:
#17 Ne fordítsuk már ki a lényeget. :D
Van szociális életem, barátaim. Van hobbim, ezer dolgot csinálok mindig egyszerre, szenvedélyesen, szeretem a hivatásom. Vannak dolgok amiknek örülni tudok bőven és nem szoktam hisztizni sem ezen, hogy szingli vagyok sem máson. De szoktam érezni a hiányt, hogy jó lenne ha valaki átölelne éjszaka vagy napközben írna, hogy hiányzom neki, ha néha nem egyedül mennék a baráti összejövetelre és ha valakivel lennének közös céljaink, terveink. Mert egy baráti kapcsolatnál sokkal több egy társ, tehát nem tudja pótolni senki.
22/22 Röcsögei Péter válasza:
Huszonévesen betegnek éreztem magam attól, hogy nem vagyok sikeres a nőknél. 40 felé már egyre kevésbé bánt ez. Hetente 1x-2x áll fel, plusz az örökké elképzelt párkapcsolat, ölelkezés is unalmassá vált, mint egy naponta 20x játszott zene. Mintha megéltem volna, pedig csak elképzeltem. Kifogyott a fantáziám. A hobbim tesz boldoggá, sikereket halmozok. A szex utáni vágy huszonévesen olyan erős volt, mint a fogfájás, nem tudtam nem észrevenni, elnyomni. Elmúlik, mint egy hosszú betegség. 110 kiló/műszaki/igénytelen külsővel úgysincs esélyem nőknél. Néha már a kiherélésen is gondolkodtam, csak tisztulna már ki a tudatom a hormonoktól, és vágynék olyanra, amit fizikailag el is tudok érni! Ez nem pszichológia, hanem biológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!