Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemisták! Hogyan oldjátok meg a párkapcsolatot, a hobbit, szociális életet és a tanulást?
Korábban egy kérdésben olvastam, hogy egy lánynak az a hobbija, hogy koncertekre jár. Havonta többször is, és sokszor utazik emiatt külföldre.
Az volna a kérdésem, hogy van-e köztetek olyan, aki ehhez a történethez hasonlóan, nagyon szereti a hobbiját és ez nagyon sok időt felemészt az egyetem mellet az életéből, hogyan oldjátok meg, hogy egyben maradjon a párkapcsolatotok? Pláne így vizsgaidőszakban, biztosan nagyon nehéz összeegyeztetni ezeket a dolgokat. Szóval mi a titkotok? Kort és szakot is írjatok, meg, hogy mióta vagytok együtt! Köszi a válaszokat!:)
Egy jó párkapcsolat engem mindig is motivált a másik háromra is. Pláne, hogy nekem a hobbim azzal kapcsolatos, amit éppen tanulok, a hivatásomnak érzem a szakomat. :)
24/N
Lány vagyok, barátnőmmel élek együtt az egyetem alatt. Egyikünk sem szeret annyira szocializálódni, így nem járunk el szinte sehova - ez a szociális része.
A barátomat itthon ismertem meg, 1-2 hetente utaztam haza, ami baromi sok idő volt. (12 óra oda-vissza) ezzel a félig távkapcsolattal nem volt gond, amúgy is ezt szoktuk meg az elejétől. Vizsgaidőszakban volt hogy együtt tanultunk, vagy nap közben tanultunk, este meg találkoztunk, nyáron meg jó volt hogy egy városban élünk és tudunk programokat csinálni.
Hobbim a kreatív sminkelés, hetente 1-2× pár órát szánok rá, de azért nem érzem rosszul magam, ha kimarad 1-2 hét amikor tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!