Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyeseknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyeseknek minden elérhetetlen?

Figyelt kérdés

Az addig oké hogy nincs lehetetlen elméletben, viszont ott a gyakorlat.

A problémám annyi, hogy kékszemű nőt szeretnék. Mindenképp barna vagy fekete hosszú hajjal. Ez miért annyira nagy vágy?

Nem lottó ötöst akarok elcsípni, hanem egy szerény nőt, akit szerethetek.

Mivel tudnám felhívni magamra a nők figyelmét, hogy én egy jó választás vagyok?

2019. dec. 21. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem minden, ez csak 1 dolog. És egy felszínes, teljesen jelentéktelen dolog. Word first problem.
2019. dec. 21. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, de miért lennél te annyira jó választás nőknek? Mivel tudsz többet nyújtani mint a többi pasi?
2019. dec. 21. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
szerintem is számít a haj és a szem szín. én a szőkés hajú, kék szemű nőktől elgyengülök. ha még az intim szőrzet is világosabb, akkor végem. ezért a feleségem barna hajú és szemű:)
2019. dec. 21. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Szokták mondani, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Meg remélem tudod, hogy amit elképzelsz, meg a valóság nem mindig vannak köszönő viszonyban. A külső nem minden amúgy sem.
2019. dec. 21. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
A hajszín szerintem relatív! Az én párom természetes vörös, zöld-barna szemmel ( középen zöld, szélén barna) . Vagyis vörös haja volt mikor évekkel ezelőtt megismertem, csak akkor még mindketten foglaltak voltunk, nekem már akkor is nagyon bejött. Meg miatta zsánerem lettek a vörös nők. Viszont mire úgy akakult, hogy összejöhetünk addigra meg elkezdte barnára festeni. Néha noszogatom nem-e festi vörösre, de azt mondja talán majd egyszer. Annyira nem zavar, mert vannak más tulajdonságai ami miatt vonzódom hozzá.
2019. dec. 21. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
ne tegyél fel külső specifikumos kérdést mert mint láthatod itt csak belső tulajdonságok léteznek a válaszolók szerint, külső az egy nem létező senkit nem érdeklő dolog :)
2019. dec. 21. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:
#6, igen a belső... Nem számít a külső, akár lehetne még töke is a nőnek.😂
2019. dec. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!