Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem miért jó, én pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem miért jó, én pedig miért nem?

Figyelt kérdés
Hiába tettem meg mindent a kapcsolatért, mégis szakított velem. Eltelt azóta fél év, de ő már talált más nőt, én meg azóta se senkit. Ebből is az élet azt jelzi nekem hogy ő a jó, én meg nem. Én soha senkinek nem leszek jó.
2019. dec. 21. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, én se vagyok férfiként jó egy nőnek sem. Szóval egálban vagyunk. Amúgy ennyire társfüggő vagy, hogy azt kell nézned exednek van más, neked meg senki? Nem hiszem hogy normális lenne kapcsolatból kapcsolatba futkorászni.

Elhiszem hogy párban szép az élet, de nem jelenti azt, hogy állandóan hajkurászni kell. Ha az élet is úgy akarja, jön magától.

2019. dec. 21. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Neki szerencséje van, illetve gondolom nem élte meg olyan mélyen a dolgokat, mint te.

Te pedig még nem találtad meg a hozzád illőt. Majd eljön a te időd is, de ehhez lapoznod kell.

2019. dec. 21. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ó hagyjad már a rinyálást hallod...jó , nem jó....ilyen nem létezik.

Lehet valakinek te vagy a legeslegjobb nő a földön! Kölsőleg és belsőleg!

Ne keseregj, ismerkedj, és akkor megfogod találni azt akit kell!

F36

2019. dec. 21. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Túl kéne lépned végre az exeden....nagy ívben lesz**arni mint mindenki mást.

Legalább nem ugrálsz egyik f**aszról a másikra mint oly sokan.

2019. dec. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!