Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem az osztálytársammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem az osztálytársammal jár, és nagyon rosszul esik, pedig nem kéne. Mi van velem? (lennebb bővebben)

Figyelt kérdés

Egy éve szakítottunk az exemmel (miattam), azután hetente több csajjal volt, így próbált féltékennyé tenni. Nem ment. Egy hónapja viszont egy barátnőmre szállt rá, a csaj persze beleszeretett, viszont nekem erről nem kéne tudnom, de visszahallottam. Amúgy barátom van 8 hónapja, neki erről nem merek beszélni, mert még megharagudna... Ha csak tanácsokat adtok, hogyan legyek végérvényesen túl az exen, és hogyan viselkedjek a csajjal (aki osztálytársam, szóval minden átkozott nap látom a kis boldogságát), azt is megköszönném. A barátságunknak meg lőttek, azt hiszem, pláne, hogy nem képes színt vallani előttem.

Köszönöm a segítséget.

2014. dec. 5. 14:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem: másfél évet voltunk együtt, vele vesztettem el a szüzességem. Rengeteg emlék, ami most mind eszembe jut, megőrjítenek. :(
2014. dec. 5. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt írod miattad szakítottatok. Téged zavar, hogy ő boldog mer lenni és nem a párnáját sírja tele utánad. ÖNZŐ vagy!
2014. dec. 5. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szegény barátod. :(

Ha nem tudod rajta túl tenni, mert igazából ez úgy sikerülne, ha bármiféle kapcsolatot meg tudsz vele szakítani (akár nem is látod), vagy pedig úgy, hogy HA szeretnéd a jelenlegi barátod. De úgy tűnik nem így van.

2014. dec. 5. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, önző vagyok. :( de erről senkinek nem beszéltem, hagyom a dolgokat történni, így mégsem annyira, ugye?
2014. dec. 9. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!