Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hivatalosan összejött életem egyetlen szerelme egy osztálytársammal. Fura hogy nem bánt? 16L
Mióta tudom az eszemet, nem nemnagyon tetszett senki, vagyha mégis, az lány volt.Aztán jött ez a fiú, és én szerelmes lettem, de tényleg. Rengeteget beszélgettünk, de nem mondtam neki hogy ő az egyetlen aki megmenthet a leszbikusságól. Persze ő nem tudta hogy szerelmes vagyok belé. azt sem tudta hogy nekem tetszettek lányok.
Erre ma összejött egy lány osztálytársammal. Nem mondom hogy nem számítottam rá, de azért reméltem hogy sosem fog eljönni ez a nap. És nem is bánnám ha a csaj jófej lenne, de az a baj hogy egy kétszínű, képmutató csaj. Aki olyan szüzességi gyűrűt hord az újján, hogy az emberek lássák hogy fogadalmat tett hogy a házasságig szűz marad. A fiú ezzel szemben nem veti meg a házibulikat, meg a pogós koncerteket. Mióta ezzel a csajjal kavar, nem jár el sehova a barátaival, hanem ennek a csajnak a röhögö-fröcsögő barátnőivel jár el a CUKRÁZDÁBA!!!! De én még soha életemben nem láttam ezt a gyereket sütizni. Egy sokkal rosszabb ember lett amellett a csaj mellet. És ezt az egyet sajnálom, mert az hogy a szerelmem mással jár, az semmi ahhoz képest hogy a szerelmem tönkreteszi magát :(
nemhiszem hogy ez olyan kérdés amire kaphatnék értelemes választ, úgyhogy írjatok ami jólesik(abba sem vagyok biztos hogy ez kérdés lett e egyáltalán)
WTF ez miiii????
"Aki olyan szüzességi gyűrűt hord az újján"
2! Úgylegyen :) csak ne lányok...
jaaa 3. nem normális dolog szerintem. Arra való hogy jelezze a fiúknak hogy őt nem lehet csak úgy megkapni egy éjszakára. Bár szerintem ha ezért gyűrűt kell hordani, az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!