Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik a gázabb? A lábfétis vagy az apakomplexus?
en akkor az a fajta vagyok aki mindkettő kicsit ..
apummal a viszonyom nem csak családi, a legjobb haverom, lelkitars, az egyetlen ember akire mindig tudtam szamitani
félnezek ra, mindent megadott nekem, es nem tudom elképzelni hogy egy fiatalabb férfi erre kepes lenne .. (amúgy nem is képesek)
mindig legalább 20 evvel idősebb férfival voltam
nem is keresek mast, csak ez jöhet szoba
a labfetis nekem nagyon bejon
imadnam, NAGYON imádtam ha a labaim kényeztetnek, de sajnos ilyen pasival sose találkoztam, nem nagyon voltak oda semmi lab dologért sajnos.. se magassarkú, se masszázs.. semmi :((((
Én totál lábfétises vagyok, álmaim nője lennél, kedves 6-os:):).
A lényeg: szerintem gázabb az apakomplexusa, mert ott sokszor "Ahány férfi, annyit szeret" hozzáállás megy, és aki már egy cseppet normálisabban közeledik egy apakomplexusoshoz×, akkor az× már egyből elkezd vonzódni hozzá. Viszont ennek a hátránya az, hogy nehezen tud kötődni az ember a másikhoz, azaz megmaradni egy társ mellet, pont azért, mert nincs minta.
A lábfétis? Attól függ, hogy mennyire erős. Mert egy gyengébb erősségű egyén azért tudja kontrollálni ezt, míg egy extrovertáltabb jobban ezen pörög minden nővel szemben. Viszont legalább kitartó a kiszemeltje mellett, és ha talál egy lábfétist kedvelő személyt, akkor nem fog rohanni egy másikhoz, míg az apakomlexusnál benne van a pakliban, mint ahogyan fent már írtam.
Inkább álmaid férfia te kis naiv...
6-oska 100%, hogy nem nő. Csak egy lábfétises idősebb fazon aki itt reklámozza dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!