Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! A cigány férfiak önbizalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A cigány férfiak önbizalmát nem tartjátok néha vonzónak? Csak velem van baj?

Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi???!😂😂😂
2019. dec. 18. 16:04
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Addig tart náluk a nagy önbizalom, amíg szájalni kell. Mikor tenni is kellene valamit, valami teljesítményt felmutatni, akkor már sehol senki.
2019. dec. 18. 16:30
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Nyilván ők sem egyformák. Nem lehet általánosítani. Van köztük alfa, béta, gamma, stb. Művelt, okos, jómodorú, buta, agresszív, szexben nagyon jó, és kevésbé jó.

Ugyanúgy mint akármelyik más nép fiai között is.

2019. dec. 18. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az agresszivitást ne keverjük össze az egészséges önbizalommal. Valami sunyisággal kevert rámenősség van bennük. Vannak köztük tisztelettudók, de velük is ha beszélek, a tisztelettudás, mintha csak "álca" lenne. Valami negativat mindig érzek a háttérben. Talán számomra nagyon idegen kultúra, de nekem nem jön be.
2019. dec. 18. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Életemben egy normális cigány pasival találkoztam, nem ütött volna meg nőt vagy gyereket soha, tiszta volt, fürdött minden nap többször, parfümözte magát, hónajstiftet használt, hajzselèt, járt fodràszhoz, dolgozott, nem csalt, lopott hazudott. A bátyja csalt, lopott, hazudott és ezért nem is beszélt vele. A hugàt és a nővèrèt bármikor megvèdte úgy a férjük ellen, úgy bárki ellen. Nagyon tisztelte a nőket. Igazából nem is látszott, hogy cigány, a hangjàn hallatszott enyhèn meg ismertem a családjàt, szóval tudtam, hogy az. Randizgattam is vele, de végül nem lett semmi, mert a szüleim kiakadtak volna. Pedig az apja is nagyon szeretett engem, és a huga is.

Azóta már élettársa van és van egy nevelt lánya, nyilván őket sem bántja és ő tartja el őket.

2019. dec. 19. 15:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem láttam ilyen roma férfit. Tudnál képet küldeni?

Amúgy miért pont csak a romákét?? O.o Ez a fura, nem az hogy vonzó számodra.

2019. dec. 20. 18:55
 17/18 Fruzs33 ***** válasza:

Nekem nincs pozitív tapasztalatom azzal,akiben volt roma vér.

Vele veszítettem el.

Lelkileg iszonyatosan sokat bántott.Ez a se veled se nélküled kapcsolat volt.

Egyszer még meg is ütött,az oka most nem lényeges.

Nem fogom elfelejteni soha.

Viszont most az élettársam is roma negyedrészben.Soha nem bántott így jobban belegondolva csak vele van pozitív tapasztalatom,a többiekkel egy sincs,de ez meg is érthető.

Soknál azt látom,hogy még azt sem lehet elhinni,amit kérdez,öntelt,lop annyit,amennyit nem szégyel.Ha tudsz ellenpéldát mutatni,arra gratulálni fogok.

Most még csak az élettársamat tudom pozitív példának felhozni.

19/L

2020. jan. 27. 02:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen önbizalomról beszélsz? Hogy ha nagy csordákban járnak, beszólogatnak úgy az egyedül mutatkozó nőknek? Vagy hogy megverik a saját asszonyaikat nyilvánosan, a gyerekeik előtt? Esetleg még a gyereket is lepofozza? Marha nagy önbizalom kell ehhez, tényleg.

Aki normális meg, az valójában nem is cigány. A cigányság ma már egy általános kulturálatlanságot jelent, ha valaki roma származású, de sikerült beintegrálódnia a társadalomba mint hasznos csavar a gépezetben, akkor az nem cigány. Max a vonásain látod, hogy kik a felmenői, de az nem számít, és ha normálisan beszél-viselkedik, akkor sok esetben fel sem tűnik (nekem legalábbis).

2020. jan. 27. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!