Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigány csajok tényleg olyan jók?
21:12
Leírnád pontosabban hogy is történtek ezek a verekedések?
Hy:D
Én félig cigány vagyok.Igen,igen és most mindenki kezdheti a rasszista dumáját;)
Annyiból jó,h nem látszik rajtam:D Hófehér bőr, sötét barna haj és fekete szem,valójában mindig kínainak, vagy vmi ázsiainak néznek:Da szemem miatt...azért bennem van a vér,de a jobbik fajtából;)Nagyon durva tudok lenni és verekedésben nem maradok alul, lehet érzeni a "hatását":D
És banda nélkül is meg vagyok;)Szal van ilyen és olyan cigány,de ált.tényleg a rendes cigányok ,csak csapkodnak,de van köztük ugyan úgy elég kemény is:)
Ágyban pedig kemények;):D
K*rva cigányok xD verekedni se tdnak csak elő veszik bicskát azt ott hadonásznak vele lazán lecsapod őket csak mindig rlöbb legnagyobbat üsd le mert akk többi fut :D
Tapasztalatból mondom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!