Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg mennyire elítélhető ha van egy lány aki nagyon tetszik és belement hogy pénzért legyen 1 szex?
Figyelt kérdés
szerelmes vagyok bele. Ő belém nem, de megsajnált és szegény, jól jönne neki a plusz pénz.2019. dec. 9. 22:52
11/13 anonim válasza:
Szerintem te vagy erkölcsileg elitelheto, de nagyon. Ezt a kamu kérdést mar feltetted egyszer. Azota a kepzeletbeli lany mar nyilvan szerzett egy tizezrest mastol, te meg annyira nyomi vagy, hogy akkor se tudnal sz.xelni senkivel, ha o fizetne neked. Elobb f.snad ossze magad,ha 5 meternel kisebb tavolsagba kerulnel egy novel,ez mar az eddigi kerdeseidbol kiderült. Szoval csukd be szepen a mesekonyved,es menj aludni, keso van!
Lehetne valami szabaly arra, hogy aki havi egynel tobb baromsagot kerdez, az orok tiltast kapjon😀
12/13 anonim válasza:
Ingyen pna nincs, hacsak nem vagy szuperextraüberbrutáljóképű. Az meg már szerintem tök mindegy, hogy közvetlenül a pénzt adod oda neki, vagy ajándékok és meghívások formájában fizetsz.
13/13 anonim válasza:
Bazsi, hagyjuk már, itt a gyakorin mindenki tudja, hogy pénzed pont annyira van, mint nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!