Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor azért viselkednek úgy a férfiak, mert tetszik nekik a lány, vagy szimplán csak bunkók?
Sokszor észrevettem, ha mondjuk 2 férfi társaságában vagyok, akkor az egyikük, vagy mindkettő elkezd beszólogatni, direkt zrikálnak, néha már bunkóságig fajulnak a szekálódásaik. Ezt mindig olyankor csinálják, ha tetszik nekik az adott lány, akinek szívják a vérét, vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak bunkók?
És ezek mind 25 feletti férfiak....
Kérdésed helyesen:
"Ilyenkor azért viselkedik úgy az a két barom ismerősöm, mert tetszem nekik, vagy szimplán bunkók?"
Gondolom nem orvostanhallgatókról van szó, vagyis lehet, más társaságot kellene keresned ismerkedéshez.
A kérdést helyesen tetted fel, az első válaszoló nyilván csak tele van komplexussal mert anno nem vették be a menők maguk közé.
Szerintem.abban van igazság amit a nyolcas írt, sokszor csak egymásnak teszik az arcukat, de kettesben amúgy a többség normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!