Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a pasimat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a pasimat, hogy szőrtelenítse magát? 19L

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt.Ő is 19.Nagyon zavar!Szerintetek?
2010. júl. 19. 20:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

Mondd meg kíméletesen: Sőt akár Te is leborotválhatod zuhányzás közben/után. Lehet fergeteges szex kerekedik ki belőle.

Én nem tudom, alapból szőrtelenítem magam ott lenn illetve a hónaljamat, de lábamat kezemet nem szoktam.

Az már b*zis :D

18/f

2010. júl. 23. 23:35
 22/24 anonim ***** válasza:
ja utolsó kommentelőnek igaza van.Am meg nem 1970 van.Csak ugy mondom 2010-et irunk...Ha meg b*zisnak találja akk nem tudsz mit tenni.HIGÉNIA:D
2010. júl. 24. 00:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Néhányan jól elítélitek ezt a kislányt...én már 35 éves elmúltam,és azóta szeretem a szőrös pasikat mióta 2.férjem megismertem.Az meg 3 éve,aki tetőtől talpig tiszta szőr.Kicsit barátkoznom kellett a helyzettel fura volt,mert volt kapcsolataimban intim területen borotválkoztak a férfiak,és addig az tetszett.Olyan nem volt szerencsére aki minden szőrt eltávolított,de van olyan férfi ismerősöm nem is egy.Ez ízlés dolga,van aki ilyen van aki olyan.Te vagy szereted a párod úgy amilyen,vagy keresel olyat aki tetszik neked és ideálod.Ne akard átformálni,mert neked sem esne jól,ha szőke vagy és a barátod fekete csajt akar.Kis apróság,mégis az első gondolat hogy így nem is vagyok jó?Keress olyat aki tetszik,vagy imád szőrösen.Majd ö változik maga,ha azt szeretné és bármerre változik neked azt kéne szeretned.
2010. júl. 24. 01:06
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak alapból szőrösek, de egyszerűen mond meg neki hogy zavar =D
2010. júl. 24. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!