Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akit szeretünk azt kötelességü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit szeretünk azt kötelességünk elfogadni úgy ahogyan van? Akkor is, ha igénytelen lesz magára?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk pár hónapja és azóta sokat változott. Nagyon igénytelen a külsejére ,hízott,nem mozog,fürdeni fördik,de nem szőrtelenít rendszeresen és egyebek... Úgy érzem ő azt gondolja mi együtt vagyunk akkor nekem el kell őt fogadnom igénytelenül is. Nekem meg nincs gusztusom hozzá így. Kicsit bűntudatom is van,hogy vleem van a gond én vagyok felszínes??
2019. dec. 8. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Te nem vagy szerelmes, ő meg nem hozzád való. Ezzel nincs baj, tovább kell lépni, ha megbeszélni nem lehet vele.
2019. dec. 8. 15:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Én szerettem,meg szeretem is. De igen ront az összképen,hogy már pár hét után arról beszélt és beszél a mai napig rendszeresen,hogy milyet kakilt éppen a wc-n...naponta többször is,meg hogy éppen ott ül,meg előttem hangosan fingik és büfög pár hét ,nap után...Egy nagyon friss kapcsolatban ez szerintem nagyon nem oké.Ha már 1-2 éve lennénk együtt és néha beszélne erről vagy "megesne" nem zavarna. De ez a szándékos alpári vislekedés kiábrándító. És ehhez párosul az elképesztő igénytelensége. Amit nem értek,hogy lehet valaki ilyen? Miért nincs önktirikája??
2019. dec. 8. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Pár hónap, nincs ilyen!

Megláttál valakit egy szórakozóhelyen jó passzban, most meg a valóságot látod, és elmúlt a rózsaszín köd.

2019. dec. 8. 15:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem járok szórakozóhelyre :DDDD totál zárkózott vagyok,egyszerűen realista vagyok és látom amit látok. Én olyan partnert keresek akivel leélhetem az életem és ha látom már most hogy viselkedik mit várjak kesőbb? Semmit.
2019. dec. 8. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy ő milyen, ilyen, te meg félreismerted.

Nem kell ezt elfogadod, mi lesz ebből 1, vagy 10 év múlva?

2019. dec. 8. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem Balázsnak hívják? xD Fú, ismertem egy ilyet. Ha az elején ez van, kapaszkodj, lesz még rosszabb.
2019. dec. 8. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!